Vind 5000 kr

Status på formen

Så er det vist på tide med en status på formen. Der er efterhånden gået 3 uger siden sidst .- og der er røget ca. 2,4 kg – så stille og roligt går det i den rigtige retning.

Formen bliver langsomt synligt bedre, og der kommer små streger rundt omkring. Jeg kan se min talje bliver mindre og jeg er gået en hel jeans størrelse ned. På skuldrene er der kommet en smule streger  – og selvom jeg er SUPER selvkritisk og synes det hele går ALT for langsomt, husker jeg mig selv på at der er MEGET lang tid til jeg skal stå i en scene form -. eller i hvert fald er der stadig + 4 mdr.  – og der er kan ske alverden.

img_3397

Ved ikke præcis hvor mange kg der skal smides – men jeg er ca. 8 kg fra scene vægten sidst, og ca. 6 kg fra den vægt jeg havde inden peekweek og væskeudtømning. Det ska jeg nok nå.

I skal ikke snydes for det formbillede jeg tog i morges og sendte til min coach

img_3619

Det næste stykke tid kommer vi til at koncentere os om mine forlår – mine arme og skulder – og så ellers at hive mere og mere fedt af.

Jeg glæder mig som en gal til alle træninger lige i øjeblikket og både styrke og cardio er ren nydelse (not so much dagene efter bentræning p.t.  – og dog ;O))

Lille status her fra.

img_2915

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind 5000 kr