KÆMPE NYHED!! ...skal du være med?

Den nemme – sunde, frokost.

Jeg elsker frokost – for mig er det det bedste måltid på dagen. Morgenmaden er ofte mest af pligt, da jeg sjælendt er ret sulten om morgenen. Aftens maden er ofte også lidt pligtspining da jeg sjældent er nået at lande fra job, børnehentning, vasketøj, hundluftning, trætte børn og selve madlavningen!

img_8774

Frokost er for mig en rolig stund hvor jeg har masser af appetit, og lyst til at gøre lidt ud af min mad – MEN ofte har jeg super travlt lige omkring frokost, så jeg har med tiden lært mig selv at lave den lækre, sunde og super nemme frokost.

For mig er det vigtigt at få masser af protein og masser af grønt ind til frokost. Som regel er det også til frokost jeg får mine kulhydrater, da det er der jeg har mest brug for dem på dagen. Hjernen har brug for kulhydrater og midt på dagen er der i den grad brug for energi.

Her er lidt eksempler på hvad jeg spiser til frokost:

Pulled chicken med grønt

Krydder kylling, grønt og en proteinbolle

Pulled chicken, æg, protein bolle og grønt

Riskiks med laks, hytteost og grøn

Kerne rygbrød med kylling og grønt

img_1431

Kernerygbrød med kyllingepålæg og spinat – hytteost på siden.

img_1602

Rugbrød med protein spegepølse – LOW fra Ålebæk, købes i netto, hertil grønt.

Riskiks med laks, hytteost og grønt.

img_1846

Pulled chicken, hytteost, radissespirre og grønt

img_1929

Rugbrød med kyllingepålæg og sukkerfri asie – og rugbrød med protein spegepølse – hertil grønt

img_1948

Blandet salat med bønner – kylling og grønt. 1 stk protein bolle

img_2143

Protein bolle, kylling, 1/2 avokado, hytteost og grønt.

img_2459

Revet broccoli, vendt i æggehvider og tilsat kylling. 1 protein bolle og grønt

img_2719

hjemmelavet kyllinge deller, æg og grønt. – evt. en skive rugbrød til.

img_2788

hjemmelavet kyllinge frikadeller, protein bolle og grønt.

 

Håber det kunne inspirere lidt til din frokost? – alle tallerknerne kan man pakke ned og anrette på arbejdet eller hvor man er når man spiser frokost. HUSK – hvis øjnene nyder det vi spiser, nyder maven det endnu mere … masser af god benzin giver god kørsel.

Velbekomme.,

http___signatures-mylivesignature-com_54493_338_36e891fe465656bdda1458cfed431def

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KÆMPE NYHED!! ...skal du være med?