FEDE tights

Multi Pandekage pande ..

Jeg elsker pandekager – det kan efterhånden ikke overraske nogen ;O) Faktisk får jeg næsten pandekager hver eneste dag. Enten protein pandekager, eller også grønsagspandekager. Her hjemme er jeg ikke den eneste der elsker pandekager – og ofte skal der laves en hel del for at mætte de mange sultne mavser… ‘

For 1 års tid siden fandt jeg den smarteste Multi pandekage pande i Netto. Jeg mener jeg gav 179 kr  eller 199 kr for den og jeg købte den egenligt uden nogen former for forventning til om den var god, kunne lave ordentlige pandekager mv. – men jeg siger jer jeg blev positivt overrasket!
img_2439 img_2440

Den laver 6 pandekager af gangen – og det tager INGEN tid. Et par min. på hver side og de er klar. Den er ca. 30 sek. om at være varm nok – og den er med sliplet overflade – så genialt!

img_2331

Mange af jer har spurgt til den – og jeg er virkelig ked af at skulle skuffe jer. Jeg kan kun sige at jeg fandt den i netto -. som en kampagnevare og jeg lover jer, at hvis jeg nogensinde ser den et eller andet sted igen, så bliver I de første jeg informere…

Jeg har søgt lidt på nettet men kan ikke rigtig finde nogen – Tefal laver en der ligner lidt, men den er ret dyr (600kr.+)

img_1940

Opskriften på mine yndlings morgenmads & snack pandekager kan I finde lige HER!

En søndag morgen fik manden den ide at lave spejlæg på den (når man er 5 i huset der elsker spejlæg er sådan en pande fantastisk) – og det virker SÅ GODT! – smart ik ?!

img_1463

I hører fra mig hvis jeg ser den på tilbud eller som kampagne vare igen …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FEDE tights