Formstatus

Hvorfor er bikinien så vigtig – og er den dyr?

Hvorfor er bikinien til scenen så vigtig? jeg bliver ofte mødt med forargelse når jeg fortæller hvad en scene bikini koster – og hvor mange timer og overvejelser der bliver brugt på at lave sådan en lille størrelse.

img_2029

For mig er scene bikinien meget vigtig. For mig er den en del af mit udtryk og fuldender det jeg har kæmpet for i så mange mdr. inden scenen. Den gør at jeg føler mig 200% klar og smuk når jeg træder ind på scenen. Jeg synes det er ærgerligt at stå i sit livs form og så gå på kompromis med bikinien. Et atlet forløb koster penge, det er ingen hemmelighed. Kosttilskud, træningsplaner, ekstra meget kød, proteinpulver, skadesforebyggelse osv.osv. – så hvorfor ikke lige bruge de ekstra kroner på at få lige præcis den bikini du drømmer om? – for mig er det også noget med at føle mig fuldstændig når jeg er på scenen – og jeg er helt sikker på at dette kommer til udtryk i min udstråling, at jeg har det godt i bikinien.

12331814_1667381340141312_575187414_n

Alle mine bikinier er lavet af Dygtige Fie, der ejer Magnifiqa. Fie forstår fuldstændig mine tanker og mine ønsker og formår gang på gang at skabe præcis det look jeg elsker og synes passer til mig. Hun er uden tvivl danmarks dygtigste og mest erfarne bikini mama.

img_2432 img_3677 img_3628 img_3629img_2417

Der er mange regler for hvordan en bikini skal se ud, hvor meget den skal fylde på barm og mås – og foran. Man kan ikke bare gå i HM og købe en bikini den str. man plejer, da det ikke er sikkert at den dækker det den skal – eller omvendt kan det være den dækker alt for meget og dermed også for din muskulatur de steder du bliver bedømt. Der er også stor forskel på om det er en bikini til bikini klassen, eller som min, til Bodyfitness klassen.

Når jeg skal have inspiration til en ny bikini kigger jeg internationale konkurrencer og atleter jeg følger. Jeg mødes så med Fie og vi snakker farver og mønstre. Hun er så dygtig at jeg blot kommer med lidt tanker og ud fra det får hun frie tøjler .- og hver eneste gang har hun disket op med præcis det jeg ikke helt kunne sætte ord på, men ønskede.

img_4104 img_2449 img_2467 img_3694 img_3688

Næste weekend skal vi mødes for at snakke bikinier til foråret og jeg glæder mig som en lille baby. Jeg har nogle ideer og tanker, og jeg ved at Fie kommer til at fuldende dem som altid.

Hvad koster sådan en bikini så? – Tja alt mellem 2000 og 12.000 kr. Alt er håndlavet og stenene er kvalitet, hvilket er vigtigt for at den får den rigtige shine på scenen. Nogen sælger deres bikinier efter scenen og på den måde kan udgiften minimeres (lige som hvis man omvendt køber en brugt)- men jeg har valgt at gemme mine, og har sat dem i glas og ramme. Ud over bikinierne skal der købes smykker, sko, tan (selvbruner) og hår og make up skal ordnes – så nej det er ikke billigt at træde ud på scenen og ligne en million – men i mine øjne, alle pengene værd!

img_4214 img_2738 img_3209 img_3210

Jeg er spændt på hvad vi finder frem til næste weekend – men uanset ved jeg at det bliver fantastisk. Skal du på scenen næste år vil jeg helt klart anbefale dig at tage fat i Fie – og få hende til at lave den – du finder ikke bedre i danmark og du ved at du får kvalitet hele vejen.

img_3631

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Formstatus