Trænings-hørebøffer behøver ikke koste kassen ..

Æggehvider der er til at betale sig fra …

Det er ingen hemmelighed at vi med 2 på diæt her hjemme, der hver eneste morgen skal have rene proteiner i form af æggehvider, bruger en hel del i løbet af en uge. Det er for dyrt at købe hele æg og skille hviderne fra (og i mine øjne spild) – og de små flasker man kan få med 9 hvider i koster også for meget. Vi får 3-4 hvider hver, hver morgen – og med 9 hvider i en flaske til 22 kr – koster det os 100 kr+ om ugen i æggehvider bare til morgenmaden.

img_1376

Jeg har altid haft en vis skepsis over for de æggehvider man kan købe i storkøb – store dunke der hverken behøver stå på køl eller har en udløbsdato der ligger 2 år ude i fremtiden. ER det virkelig æggehvide? bliver jeg oppustet og dårlig af det? og smager det okay?

Sidste gang på diæt, da det kun var mig der spiste æggehvider, betalte jeg for de dyre supermarked æg og lukkede øjnene for hvor mange penge jeg brugte på det. Denne gang besluttede jeg at teste de forskellige dunke man kan købe. Jeg har været igennem et par stykker – men nu har jeg fundet en der hverken giver mig dårlig mave,som smager fint og vigtigst – er BILLIG.

Jeg bruger dem både til pandekager – til grønsags/kyllinge blanding, omelet og klatkager/protein snack. De er fra Bulk Powers – og kan købes lige HER!   (hvis du bruger dette link får du 25% på hele din første ordre)

img_1877

Her får jeg 6 flasker med 500 ml. dvs. 3 liter for 150 kr. – hvilket er super billigt. De har oven i det lang holdbarhed (+3 mdr. når du køber dem) De behøver ikke stå på køl og smager fuldstændig som de dyre i supermarkederne.

6pack

 

Når vi nu er ved den side – og ovenstående rabat kode, kan jeg ud over deres æggehvider anbefale deres Nødder, deres krydderiblanding (der er uden alt muligt skidt) og deres olie spray med meget få kalorier.

14369117_1964584260435234_7557241892161716224_n

Bare lige et lille tip fra mig – og igen, nej jeg får ingen pengene eller andet for at skrive dette – det er på eget initiativ og anbefaling.

 

1 kommentar

  • Karina

    Kan man også bruge dem til at piske marengs osv?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Trænings-hørebøffer behøver ikke koste kassen ..