Hverdags formen

Summercut .. starter NU! skal du være med?

Jeg har skrevet det mange gange – og det er ingen hemmelighed at jeg er det VILDSTE konkurrence menneske. Jeg er typen der skal se en gulerod for at holde motivationen. Nok også derfor jeg tit ender med at gøre alt det jeg gør i en ekstrem grad.

Da jeg for 2 mdr. siden besluttede at droppe mine forårs konkurrencer (læs hvorfor HER) var jeg SÅ ulykkelig over det. På samme tid var jeg super lettet for jeg var på alle kanter en virkelig presset dame. Nu er der så gået et par mdr. og jeg kan godt mærke at jeg trænger til et mål at løbe efter – både trænings og kost mæssigt.

IMG_9560

De næste konkurrence planer er i oktober (DM) og det er for langt væk til at jeg kan bruge det som decideret mål – så som det konkurrence menneske jeg er, har jeg lavet en lille konkurrence med kæresten – nå ja og med mig selv. Jeg starter et lille sommer cut fra i morgen, Tirsdag den 12 april. Ingen dødsdiæt, eller super stramme planer – bare fornuftigt kost, lidt mere struktureret træning og lidt cardio ind i mellem – SKAL DU VÆRE MED?

Planen er at jeg hver dag vil opdatere jer på hvad jeg spiser – træner og hvordan det ser ud med vægten. Jeg vil dele nogle trænings programmer, mine måltider og tanker. Er du med på et sommercut?

summer

Følg med på min facebook side – lige HER! 

12227554_761433730628197_7633781587383601661_n

Vi starter med morgenvejning i morgen tidlig, og et opstarts billede – så find vægt (eller et par måle bukser eller kjole, hvis du ikke orker at veje dig men hellere vil have tøjet til at passe) og kamera frem – og så går det løs!

Hvem er med?

Bikinien råber inde fra skabet, og skal formen være med, ja så er det NU du skal igang!!

summer3

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hverdags formen