ABC det ik så svært ...

Hverdags formen

Som jeg skrevt i forrige indlæg, har hverdagen krævet mig 200% -og jeg har kæmpet en kamp for at få det til at hænge sammen. Jeg har været en hormon bombe – eller det har i hvert fald føles sådan. Jeg har haft tendens til uren hud (hvilket jeg ellers aldrig har) – har ikke mærket sult rigtig og har sovet dårligt – jeg har haft let til tåre og haft nogle hedeture (manden er sikker på jeg er i overgangsalderen – tak skat!!)

Langsom er det dog blevet bedre og jeg har fået vendt en masse ting i mit hoved. Blandt andet har jeg skulle acceptere at jeg for en gangs skyld har udsat et mål jeg havde sat mig. For et konkurrence menneske som mig, er det i sig selv en hård nød at knække. Jeg har været ked af det – skuffet over mig selv – men er også kommet frem til at det ikke nytter noget.

Jeg har jo ikke givet op -. jeg har udsatmålet, og lever i en sådan grad i nu´et og det der er vigtigst for mig her og nu bliver prioriteret. Min krop er langsomt ved at genfinde sin balance. Jeg har kørt 14 dage uden tilskud af protein, bcaa, aminosyre, pre workout og koffein – for at give den ro til at finde sig selv. Det har virket rigtig fint – og jeg er langsomt tilbage til den vante rytme – både med tilskud og kost – og ikke mindst træning.

Den anden dag fik jeg spørgsmålet – “er du så offseason nu?” – og det gav mig lidt at tænke over. Jeg tror jeg vælger at se det som at jeg er “dagsform season” nu – jeg har fundet en form, hvor jeg spiser efter fornuften, træner min tung træning og løber en tur når hovedet har brug for det. Moderne sagt kan man vel sige at jeg har fundet en hverdags balance hvor kroppen trives.

Min plan er DM til oktober – så selvom jeg ikke kalder det decideret offseason – ja så skal der masse på, men jeg ønsker ikke at bulke helt vildt – jeg vil trives i min krop. Den ligger stabilt på 67-68 kg og der har den det super godt – og jeg har det super godt med den.

I får et billede fra i morges, og næh der er ikke meget lille bitte talje, eller rivjern på mavsen – eller streger alle steder – men der er en glad Mette, der nyder det tilbagevendende overskud, sin træning og ikke mindst at spise mere varieret (dog efter fornuft)

mette marts 16

mette marts 16 3

mette marts 16 2

Påsken nydes med afslapning og opladning af batterier – samt træning, hygge, løbeture og mental opladning. Lækkert og tiltrængt!

Ha en skøn påske alle sammen :O)

1 kommentar

  • Henriette

    Du ser super skøn ud Mette! Super dejligt at du er ærlig omkring det. Vi er alle sammen kun mennesker, og vi kan bare ikke alt, hvor gerne vi end sommetider ville…. Det er også en kæmpe lektion for mig pt. Jeg kæmper med kroniske smerter og har så svært ved at acceptere når kroppen siger stop lang tid før den gjorde engang i forbindelse med træning…. Fedt med din.genfundne balance. Ved du særligt hvad der har bidraget til det? Hvordan har dit hoved “knækket nøden”?.,.. Elsker at følge dig, om det så hedder diæt, off season eller dagsform season…..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ABC det ik så svært ...