Hvilke nødder skal man vælge?

Poseringer – vs. afslappet

Jeg har fået mange reaktioner fra folk efter mine scene billeder fra New comers – mest “shiiiit du er stor” eller “For dælen du ligner jo hulk” – eller “hold da op du har KÆMPE muskler”

Og jeg kan godt selv se det – og hvis man ikke så mig i ugen op til og på konkurrencedagen, er der ikke noget at sige til at man synes jeg er stor og voldsom at se på (muskulært) – sandheden er dog at jeg på k-dagen vejede omkring 57-58 kg – og var meget lille, NÅR JEG IKKE satte en posering.

Scenefarve – belysning – pump i musklerne mv. er alt sammen med til at man ser samtlige markeringer, scener, blodåre og muskelstreger …

Her  er et eksempel – det her billede er taget lørdag aften (altså aftenen inden scenen) – det første helt afslappet, det næste i posering.

førefter2

Som I kan se er der stor forskel.

Forskellen bliver endnu vildere PÅ scenen (lys mv. ) – se f.eks. den her sammenligning. Der er 10 min mellem billederne.

førefter

Jeg vejer som sagt ca. 58 kg – og bruger str. 26/27 i jeans. alt mit tøj er pt. xs og s – og min fedt% er omkring 9. Jeg siger ikke at jeg ikke har muskler – FOR det har jeg -og dem er jeg DØD stolt af – jeg siger bare at billeder godt kan få det hele til at syne lidt vildere end virkeligheden – og at meget af det og være atlet drejer sig om at man kan finde ud af at posere sig større – bredere og synliggøre netop det dommerne gerne vil se.

En anden lidt sjov sammenligning er New comers 2014 – hvor jeg stod i bikiniklassen – og new comers 2015 – Bodyfitness. Det kan næsten ses på billederne at jeg føler mig langt mere hjemme i Bodyfitness  – ik ?

one year

1 kommentar

  • Mette, du er super dygtig til at posere! Og muskler ser altid større ud når man er skarp og top trimmet – og det må man sige du er. Kanon flot arbejde

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvilke nødder skal man vælge?