Man blir blind ..

Status – 2,5 uge ude!

Det spidser til nu. Kosten er ensformig, kroppen er mør, og cravings er daglige – MEN humøret er (for det meste) højt – motivationen er i top og spændingen stiger.

Jeg har været til måling ved min søde coach, Line Wittrup i dag – og min fedt% er faldet 1,5 på små 2 uger – og er nu 11%. De næste 2 uger skulle den gerne falde yderligere 1,5 – så jeg rammer 9% – men det er ikke afgørende. Vægten falder langsomt.

Formen er som I kan se på billederne, stadig lidt blød – men det ved jeg i en vis grad skyldes den væske jeg render rundt med – og den forsvinder inden scenen når vi rammer peakweek og kroppen får ro på. Den er hårdt presset lige nu – og der er i ugen der gik sket nogle omvæltninger i mit liv (det får i lige en anden gang) der bare har givet mig endnu mere lyst til at kæmpe og nå i mål. Jeg sover ikke specielt godt om natten -. men jeg ligger i min seng og kroppen får ro i 9 timer.

I skal ikke snydes for formbillede her 2,5 uge ude fra New comers.

280815samlet 280815samlet2

Jeg er ved at være lidt gennemsigt nogen steder – men jeg kan stadig ramme et alvorligt pump, som i dag til skuldertræningen:

11944900_10154240020154768_771155020_n

Shit jeg glæder mig nu – om præcis 2 uger har jeg været til indvejning og venter (med stængerne oppe) i spænding på at det bliver min tur til at indtage scenen – søndag den 13 september …. gisp!

Det gælder om at give den alt hvad jeg har nu – der er ikke tid til halvt eller måske – det er 100% og helt sikkert. Rejsen mod bodyfitness startede for et lille år siden – efter jeg trådte ned fra Bikini scenen og jeg GLÆDER mig til at vise mit hårde arbejde – mange timer i gym, kontrolleret kost og dedication frem på den scene. Det er i sig selv en sejr!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Man blir blind ..