Men hvordan ? - du er jo Mor!

Haps for en lækkerhed!

Jeg elsker pålægschokolade – især sådan en tyk mørk knasende en af salgsen – i ved sådan en der knaser for alvor når man sætter tænderne i den. Pålægschokolade er bare ikke så diæt venlig … og selv på cheat days synes jeg der er for meget sukker i, til at jeg vil mæske mig i det (i hvert fald i konkurrence prep)  – MEN !! se nu her:

suvida-moerk-paalaegschokolade-182291-p

En pålægschokolade for os der ønsker at spare på sukkerindholdet og øge kakaoindholdet! Suvida har lavet en pålægschokolade som er sødet med stevia og erythritol (sukrin) med hele 83,9% kakaotørstof.

Skiverne er sprøde og tykke og to skiver her giver dig 56 kcal – vel at mærke,TYKKE skiver! Det er mindre end en skive ost!! Samtidig er kulhydratindholdet ligeledes reduceret væsentligt. En god kernefuld (evt. protein rugbrød) rugbrød med en skive af denne på er altså et helt og aldeles godkendt mellemmåltid … ja tak!

unnamed

unnamed (1)

Haps!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Men hvordan ? - du er jo Mor!