Mette Edlund
Vi flytter ..

Bingo banko for en vigtig sag …

De sidste 3 år har vi været til Bingo banko – for Børrecancerfonden.

Jeg HADER kræft – og er desværre berørt af den forbandet sygdom helt tæt på lige for tiden – og det er slet ikke til at holde ud at tænke på hvor mange børn der hver år må kæmpe sig igennem et sygdoms forløb af det aller hårdeste af slagsen. Det er derfor en vigtig sag for mig at sætte fokus på – og kan jeg hjælpe bare en lille smule til at de får et bare lidt bedre forløb, gør jeg det til en hver tid. Vi skal derfor afsted til Bingo banko for 4. gang i år.

Sidste år havde vi også Morfar og hans kone med – og selvom vi var i alderen 8-58 år havde alle en super sjov dag.

Bingo banko for Børnecancerfonden er en festlig eftermiddag for en super vigtig sag. Ungerne kan møde Sccoby-Doo, RayRay og Jacinta som er kendt fra bla. Monster Buster på Ramjasjang – og der er masser af underholdning, god stemning og super flotte præmier at vinde i Bingo. Det hele finder sted Palmesøndag, på Savværket i Århus.

Ungerne elsker det -. og vi er begge år kommet hjem med både goodiebags, præmier og en dejlig dag i rygsækken.

Hele overskuddet fra Bingo Banko for Børnecancerfonden går ubeskåret til Børnecancerfondens arbejde til fordel for kræftramte børn og deres familier! Så mød op og støt en vigtigt sag! Mit hjerte bløder for de børn der bliver ramt af den forfærdnetlige sygdom – og med en kronisk syg (dog “Kun” diabetes) dreng, ved jeg præcis hvor vigtigt det er som familie at føle sig tryg, få den nødvendige hjælp – og ikke mindst hvor vigtigt det er at der bliver forsket og arbejdet på kure og ting der gør det lettere at komme igennem eller leve med en sygdom.

BINGO BANKO for Børnecancerfonden 2109

Søndag d. 14 april 2019 – Savværket, Søren nymarks vej 8A – 8270 Højbjerg.

Priser: 190 kr. for voksne, 120 kr. for børn – OG HUSK det går til et super godt formål!!

Du kan købe billetter på Ticketmaster lige HER!

Håber vi ses..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vi flytter ..