Mette Edlund
Gode (og billige) Sports BH´er til os med (større) barm

Vi flytter ..

Vi skal flytte!

Jeg svor jeg aldrig skulle flytte i hus igen. Og jeg svor at der skulle gå mange år før jeg gad flytte igen. Men man har vel et standpunkt til man tager et nyt.

Med 3 unger der vokser og en hund der har energi som var han stadig hvalp, har vi det sidste års tid godt kunne mærke at pladsen i en lejlighed (og manglende ude områder) har været lidt klemt.

I starten af Januar fik vi et tilbud vi ikke kunne sige nej til – og det betyder at vi skal flytte … i hus!

 

 

Lige nu bor vi i en stor lejlighed på 150 kvm midt på Banegårdspladsen i Århus C – med store stuer, stuk og egentlig kvm nok – men vi mangler et værelse. Pigerne deler værelse, og det er egentlig gået ok, men især Zofia (der bliver 12) har længe gerne ville have sit eget og dermed slippe for lillesøster Caya på 9. Oliver er på efterskole og skal afsted igen næste år i 10. klasse, men er hjemme i weekenderne og her er der stort set altid en 2-3 venner på besøg. Vi har altid sagt ja til at de må være hos os i weekenderne, da Oliver jo har diabetes og jeg klart har det bedst med at han sover hjemme. Hans værelse er 8 kvm nu og når de sover 3 teenagere der inde kan I nok regne ud at det er både trængt og særdeles ildelugtende sådan en søndag morgen. Han får et stort dejligt værelse i huset.

Hunden kommer også til at nyde godt af haven. Lige n u er vi ret afhængige af at han kommer ud og gå tur min. 3 gange om dagen. Det betyder tidlig morgen, eftermiddag og lige inden vi går i seng. Han skal selvfølgelig stadig have gå ture når vi flytter i hus – men ind i mellem kan vi nøjes med at smide ham ud i haven. Det bliver fantastisk.

Huset ovenfor overtager vi senest 1 maj – måske før hvis den lejlighed vi bor i nu, bliver lejet ud før. Det er 158 kvm og så er der hele 4 værelser – altså et til hver af ungerne og et soveværelse til os. Ud over det 2 dejlige stuer. Huset ligger i det dejlige Kongsvang – lige uden for Århus C, så ungerne får stadig kun 1800 meter i skole.

Vi skal have ordnet gulve, malerarbejde og så skal haven have en en overhaling når foråret kommer men ellers er det i fin stand og både køkken og bad er relativt nyt.

Pigerne er gået i gang med indretningen af deres værelser og sidder troligt med hovedet begravet i indretnings-ide-sider og sadolin kataloger og får gode ideer …

Så nu begynder den store nedpakning snart, og shit det bliver en hård omgang. Det er 4 år siden vi flyttede sidst og jeg kommer til at rydde ud og rydde op i ALT. Det bliver fedt at få sorteret og smidt ud – og ikke mindst komme på plads i det nye, så vi kan nyde sommeren med lækker terrasse og have. På min instaprofil ” Metteedlund_shop” kommer der en masse ting / tøj / sko til salg, så hop endelig der ind og følg med hvis det kunne have interesse – det blir billigt!

50 flyttekasser der bare venter på at blive fyldt op … lets go!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gode (og billige) Sports BH´er til os med (større) barm