Mette Edlund
Bikinier til spotpris

Gode (og billige) Sports BH´er til os med (større) barm

Jeg har en relativ stor barm (80DD) og synes ofte at sports BH´er (og BH´er generelt) bliver super “konet” når de kommer over en C skål. Så når jeg finder en model der sidder godt, og som fremhæver min barm istedet for at klemme den – eller give mig bryster i armhulen (you know what I mean hvis du har en stor barm) så køber jeg den i alle farver – og deler gerne ud af mine shopping tips.

Jeg har samlet nogle af mine yndlings .. og så er de overn i købet alle sammen på tilbud.

  1. Pink/rosa farvet BH
  2. Multifarvet (den jeg har på på billederne) BH
  3. Rød/blå farvet BH

Jeg har dem alle i str 12-14 / M

  1. Yoga leo BH med den smukkeste ryg
  2. Sort BH med fantastisk pasform
  3. IVY army BH
  4. Marble BH med god pasform og smuk ryg
  5. Marine Blå med fede detaljer 

For mig betyder pasformen i det jeg træner i rigtig meget – men udseendet gør bestemt også. Det der med at føle sig lækker – eller i det mindste pæn i det man træner i. Det er der måske nogen der synes er fuldstændig overflødigt, men sådan har jeg det altså ikke. Jeg ser på mit træningstøj med samme øjne som når jeg klæder mig på til dagligt – det må gerne se godt ud, og få mig til at føle mig godt tilpas.

Det er der garanteret nogen der synes er skørt, det er jo bare træning og ja det er det – men det er selvpleje, wellness for mullerne og der hvor jeg føler at jeg har “Mettetid” – og så løfter jeg bare lidt tungere, og løber lidt hurtigere når jeg er veltilpas … ha ha eller noget.

GOD shopping – og GOD lækker træning.

Indlægget er en reklame for asos.com – men alt er købt for egne penge og er helt og holden mine oprigtige yndlings BH´er. 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bikinier til spotpris