Mette Edlund
Mine udsalgs ønsker

Bikinier til spotpris

Jeg har en KÆMPE svaghed for bikinier – og de af jer der kender mig, ved at jeg på en ferie på 14 dage nemt kan have en ny bikini på hver dag. Jeg vil tro jeg har 25 bikinier og jeg elsker hver og een. Bikinier er ofte ret dyre her i Danmark – og jeg har ofte købt på ebay, wish – og andre UK og amerikanske webshops. Da jeg var i Thailand i december postede jeg nogle billeder i bikini og fik SÅ mange henvendelser på netop den bikini. Derfor tænkte jeg lige at lave et link til hjemmesiden hvor jeg har købt den efterspurgte bikini.

 

Bikinien kan købes HER til den sølle pris a 14 dollars.

Jeg har den i str. L – og den er lige til den lille side (svarende til en stor M) Jeg havde ingen problemer med hjemmesiden  – og den kom efter ca. 14 dage.

I øvrigt har siden ret mange andre fede bikinier, badedragter og coverups.

 

  1. Leo bikini
  2. palme bikini
  3. cover up i den fineste pudder rosa
  4. stribet trekants bikini
  5. regnbue bikini
  6. regnbue badedragt

 

Indlægget er IKKE reklame – og jeg får INGEN betaling for at anbefale hjemmesiden – det er ren egen interesse og anbefaling. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mine udsalgs ønsker