Mette Edlund
Om at være i "Balance"

Tak til 2018

2018 synger for alvor på sidste vers – og “Om lidt blir her stille” – sang vores alle sammens Kim Larsen for sidste gang i året der gik. Vinavler på Chateau de Cayx, Prins Henrik, Kofi Annan, Aretha Franklin, sagde også farvel – men det største tab og tungeste sorg blev for mig da min elskede Mormor tog afsked med sin store familie i starten af 2018. Hun er nu den smukkeste stjerne ⭐️ på himlen.

Kronprinsen sagde velkommen til 5.0 (og løb med hele Danmark), jeg til de 38 somre (og det kan jeg ikke løbe fra 🤪) og hverken fodbold eller Håndbold blev Danmarks sport i 2018. U-båds Madsen og Britta Nielsen, blev sammen med “Hvidvask-sagen” samtale emne for mange og heldigvis ser det ud til at de alle får som fortjent, før eller siden.

2018 har budt på fantastiske oplevelser – rekord mange solskins timer i det ganske Danske land, men også en række af fantastiske ferier. Pizzaerne blev nydt i Italien, pølserne i Tyskland, Tyrkiske pandekager på Cypern og senest Masserman curry i dejlige Thailand. Jeg føler mig meget priviligeret og lykkelig over at “rejse er at leve” og at vi i 2018 fik lov at opleve så meget af dette.

2018 blev året hvor Oliver “flyttede hjemmefra” eller i hvert fald på efterskole, og en ny hverdag indfandt sig her hjemme. Zofia blev tweenie (den sødeste af slagsen dog) og Caya fik (omsider) sin fod opereret.
Arbejdsmæssigt har 2018 nok været det hårdeste, men på en eller anden måde også det mest lærerige og spændende år i min tid hos Berlingske Media. Fra i morgen har jeg samme job, men ny arbejdsgiver – og jeg glæder mig til den rejse vi skal ud på…

2018 skal have tak for at give mig modstand på flere områder – for modstand gør stærk og oftes klog på den anden side. Jeg har fået sat nogle ting i perspektiv og mine prioriteter har ændret sig, og nogle ting vil jeg med garanti lave om på i 2019.
Kærligheden viste mig både medgang og modgang – men uanset hvordan vi vender og drejer den, ender den lige hvor den skal og jeg elsker at vågne op ved Mickeys side hver morgen og mærke at vores kærlighed ikke er betinget af andet end det at være sammen ❤️ tak for kærligheden.

Træningen og fokus på min egen kost og sundhed har sejlet lidt i 2018 – ikke fordi jeg ikke har villet det, men det er som følge af travlhed og alle de ting livet har budt mig. Jeg fortryder det ikke, for jeg tror stadig på at alt sker af en grund – og der er en grund til alt. Jeg er taknemmelig for at både jeg og mine nærmeste er sunde og raske – og tilføjer i den forbindelse alt den gode karma og positive tanker til alle dem der kæmper med sygdom og dårligdom der ude. 🙏🏻💕

2018 gav mig gode minder og uforglemmelige oplevelser – og jeg byder 2019 velkommen med åbne arme. Jeg vil blive bedre til at nyde “Nuet” for vi lever nu og ingen ved hvor længe! Jeg vil blive bedre til at holde fri når jeg har fri – og være til stede når jeg er til stede. 2019 du kan bare komme an – jeg er SÅ klar!

 

Må I alle have en fantastisk aften i selskab med dem I elsker- jeg skyder nytåret ind med mine dejlige børn og min Mickey og kunne på ingen måder ønske mig det anderledes. Vi ses på den anden side – HAPPY NEW YEAR 🍾🍸🎩 – og velkommen 2019🤘🏻

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Om at være i "Balance"