Fitness Mette
2 Nemme hverdags retter

Børne Bingo Banko i en god sags tjeneste …

De sidste 2 år har vi deltaget i Bingo Banko for Børnecancerfonden til fordel for børn ramt af kræft og deres familier.  En super sjov dag for hele familien – men også en dag hvor man får lov at støtte op om et super godt formål. Sidste år havde vi også Morfar og hans kone med – og selvom vi var i alderen 6-58 år havde alle en super sjov dag.

10411959_636601603115534_3963331177291820880_n

Ungerne elsker det -. og vi er begge år kommet hjem med både goodiebags, præmier og en dejlig dag i rygsækken.

bingo-banko-2017

Hele overskuddet fra Bingo Banko for Børnecancerfonden går ubeskåret til Børnecancerfondens arbejde til fordel for kræftramte børn og deres familier! Så mød op og støt en vigtigt sag! Mit hjerte bløder for de børn der bliver ramt af den forfærdnetlige sygdom – og med en kronisk syg (dog “Kun” diabetes) dreng, ved jeg præcis hvor vigtigt det er som familie at føle sig tryg, få den nødvendige hjælp – og ikke mindst hvor vigtigt det er at der bliver forsket og arbejdet på kure og ting der gør det lettere at komme igennem eller leve med en sygdom.

header-bingo

BINGO BANKO for Børnecancerfonden

Søndag den 25. marts 2018

Savværket

Søren Nymarks Vej 8A

8270 Højbjerg

Priser: 165 kr. for voksne, 95 kr. for børn (til og med 12 år). – OG husk det går til et super godt formål!!Køb billet på Ticketmaster:

https://www.ticketmaster.dk/event/bingo-banko-for-brnecancerfonden-2018-billetter/439111

Mere info

Ses vi den 25 marts i Århus?? Vi kommer i hvert fald og glæder os helt vildt ..

 

Kæmpe kram

http___signatures-mylivesignature-com_54493_338_36e891fe465656bdda1458cfed431def

1 kommentar

  • Sean Taylor

    hvis du tror du har en snyd ægtefælle, og du er træt af at blive løjet for at jeg var, kan du få en professionel til at få adgang til hans / hendes telefon, beskeder, whatsapp, placering osv. uden at have adgang. Du kan maile rootgatehacks AT tutanota dt com, jeg har brugt deres service og de er meget gode…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

2 Nemme hverdags retter