Mette Edlund
Sunday Bowl of Love

HADER ordet “Kur”

Jeg hader simpelthen ordet “Kur” – eller endnu værre “slankekur” – det lyder i mine øre (måske efter 3 år som atlet) som en tortur metode og noget der er lig med forbudt, afholdenhed, sult og kedelig mad. But lets face it – hvis man gerne vil smide de overskydende kilo, inden for en rum tid, og det betyder at man skal stramme op på både kost og træning, kan man vel godt kalde det kur?

sidste års sommerform

Ihvert fald har jeg besluttet at nu skal der arbejdes på bikiniformen. Hver eneste år rammer det mig alt for sent at jeg lige om lidt skal i Bikini – og selvom jeg er okay glad for min helårs form, synes jeg bare det er ekstra lækkert at kunne hoppe i bikinien og føle sig godt tilpas.

Det tager i hvert fald 3-4 mdr. at smide de der 5-6 kg som jeg ønsker (hvis det ikke skal være dødsdiæt) og derfor er jeg nød til at starte nu.

Hvad gør jeg så, hvis jeg ikke gider decideret kur?

Jeg laver det jeg selv betegner som en 70/30 løsning. Dvs. 70% af tiden spiser jeg fornuftigt – får trænet 3-5 dage om ugen og sørger for 500 gr. grønt om dagen. De sidste 30% lader jeg lysten og sulten bestemme. Heldigvis er jeg ikke typen der kan spise store mængder mad, og en buffet har aldrig været en god forretning for mig. Så vekslen mellem rimelig streng sund mad – og afslappetheden de 30% af tiden, gør at jeg ikke går kold efter 14 dage. Det har virket før – og med vedholdenhed skal det nok virke igen.

Jeg vejer 69,1 kg. d.d. – og vil gerne ned på 63-64 kg. Jeg har INGEN synlige mavemuller – mine lår er på ingen måder små og giver på ingen måder plads til det berømte mellemrum – og mine arme ligner mest det de er – 38 årige halv slappe og den velkendte delle i armhulen er tilbage. Jeg er ikke ked af min krop – men jeg er heller ikke tilfreds ..

feb-2018

Det kræver mental indstilling på at NU skal det være – og så en ordentlig portion vedholdenhed. Jeg vil nye processen – og alle grønsagerne – for i Bikini form det skal jeg!

Andre der starter nu?

 

              Kram

http___signatures-mylivesignature-com_54493_338_36e891fe465656bdda1458cfed431def

4 kommentarer

 • Lotte

  Ferien er lige bestilt , så jeg er max klar til at give den gas💪
  4 mdr 5 kg ned og muskler frem ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Mette… jeg er også total klar til at få strammet kontor/kage kroppen op og blive bare lidt mere klar til sommeren 🙈💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna

  Fedt! Jeg er også Max kvinder klar… Når du skriver træning 3-5 gange ugen er det så Kombi bike og styrketræning? Og hvad vil de 70% sund mad være…Grønt og kylling til alle måltider?
  Knus Tinna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Uha…jeg er så klar 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sunday Bowl of Love