Mette Edlund
Travlhed - og tanker

Sunday Bowl of Love

Jeg elsker søndage – især dem uden alt for mange planer. En dag hvor det er helt ok at smække håret i en løs hestehale – hoppe i joggebukserne og undlade make up. Tulle rundt og bare være – nyde at ungerne også bare er og at der ikke er nogen tidsplan.

Med en hverdag som vores, hvor 5 mennesker skal på arbejde – i skole, til sport, have legeaftaler, handle ind, vaske tøj, gøre rent, frem og tilbage til København osv. sov. er det bare så skønt med søndage uden planer.

I morges stod jeg op efter en god lang nattesøvn på næsten 9 timer og havde lyst til en frisk frugt bowl. Når jeg er i Kbh får jeg stort set altid en Acai Bowl fra RAW42 med topping og jeg elsker den. Så i morges lavede jeg min egen udgave.

 

img_1548

Lavet på :

  • Skyr
  • Granatæble
  • skovbær

Toppet med :

  • Banan
  • Crusli
  • Karamel sauce fra Grød  – Kan købes til 60 kr. i deres butikker
  • skovbær

Det smager SÅ godt og er dejlig frisk.

img_1539 img_1543

En ægte skål med Kærlighed … så er søndag skudt igang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Travlhed - og tanker