Mette Edlund
Working Mama

Perfekt mellemsnack

Kender I denne: 

barebells-hazelnusscreme_1

Generelt synes jeg ikke smørrepålæg med hverken nødder eller chokolade er ret velsmagende – især ikke dem uden sukker og tilsat protein. Jeg synes de bliver bitre og smager meget syntetiske – og helt ærligt, så vil jeg hellere være fri og engang imellem spise den ægte nutella med sukker.

MEN jeg er nød til at kaste håndklædet i ringen og sige at denne, er for lækker. Jeg kan seriøst spise den med ske!! den er uden tilsat sukker men smager SLET ikke som de andre. Jeg får ingen penge, produkter eller andet for at sige dette – det er bare min helt ærlige mening.

Det er en perfekt snack til før (eller efter) træning – som mellem måltid, eller som en let morgenmad. Jeg elsker kombi´en med riskiks og banan:

haps

I kan købe den alle de steder de forhandler mærket Barebells – bla. HER  og HER

Jeg lover jer den smager SÅ godt!! haps …

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Working Mama