Mette Edlund
Verdens nemmeste "Pulled chicken"

Chokolade på diæt?

Min morgenmad lige pt. består af Havregryn, en halv banan og mørk (77%) chokolade…

img_9950

Chokolade mens jeg forsøger at smide et par kilo eller fem? – jep! Der er flere grunde til at mørk chokolade, selv på diæt kan være en god ting. Mørk chokolade med et højt kakaoindhold er rig på en række polyfenoliske stoffer – der bla. indeholder antioxidanter og og ifølge videnskabelige undersøgelser kan være med til at sænke blodtrykket og forebygge hjerte-kar sygdomme.

Mørk chokolade er for mig en fedtkilde – og når jeg får dækket min sukkertrang fra morgenstunden har det vist sig (dette er en personlig erfaring) at jeg ikke rammer sukkertrangen op af dagen i samme grad.

En God mørk chokolade er også medvirkende til at styrke immunforsvaret, og angribe det dårlige LDL kolesterol i kroppen. Endvidere indeholder kakao i chokoladen (over 70%), en lang række vitaminer, som også er gavnlige for kroppen.

Min morgenmad: 

50 gr. havregryn

1 scoop protein pulver

1/2 banan

15 gr. 77% chokolade

Enten med vand eller mælk.

Jeg spiser altid min morgen mad efter min morgentræning – og derfor blander jeg min protein pulver i.

img_0003

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Verdens nemmeste "Pulled chicken"