Mette Edlund
Gratis Protein pulver - med Nutella smag!!!

Nu som ambassadør ..

Jeg er virkelig stolt over at kunne kalde mig Ambassadør for Easis  – produkter uden tilsat sukker.

img_8591

For en atlet bliver produkter uden sukker virkelig en kærkommen ven – og med en søn der har diabetes er produkter uden raffineret sukker en stor del af vores dagligdag.

Når man er på konkurrencediæt er sukker en fjende – forstået på den måde at sukker sætter sig og gør det svære at smide fedt og blive hakket. Sukker binder væske og sukker giver lyst til mere sukker. Der er jo stadig kalorier i produkter uden sukker – men der er ikke sukker og lige præcis når man skal cutte ned på fedtprocenten er det en super vigtig faktor.

Det er meget forskelligt hvordan diabetikere reagere på produkter uden tilsat sukker. Nogle har svært ved at regulere med korrekt insulin – muligvis pga. fibersammensætningen i produkterne – men her hjemme har vi nemmere ved at regulere på feks. Easis produkter end vi har på produkter med raffineret tilsat sukker. Desuden tager oliver langt mindre insulin når han spiser Easis produkter, end hvis han spiser f.eks. alm. slik, kage eller is med sukker.

Jeg glæder mig til at lære Easis produkter endnu bedre at kende – og jeg glæder mig til at dele opskrifter med jer her inden og insta og Facebook. Jeg er en stolt ambassadør, der 100% kan stå inde for netop Easis produkterne og I kan være helt sikker på at jeg vil gøre alt for at få gang i nogle give a ways, konkurrencer, events mv. så I også kan få glæde af de mange herligheder fra Easis.

Her til formiddag fik jeg min første snack – bla. fra Easis – sammen med en power shake (spinat, jordbær, banan og bcaa fra Bodylab) – se lige denne lækre nøddebar …

img_8599

Haps siger jeg bare – perfekt mellemmåltid på ca. 220 kcal. i alt.

Baren kan købes HER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gratis Protein pulver - med Nutella smag!!!