Mette Edlund
Træning når man er syg ..

Jeg kan sagtens være et lille nips …

“Jeg kan sagtens være et lille nips” – Mette 55 kg lige efter DM sidste år. 

img_2850 img_3871 img_3874

Men lige nu vil jeg hellere være stærk, overskuds mor, socialaktiv, have overskud på job og mærke at mine træninger bare er det fedeste i hele verden. Jeg kan sagtens være et lille nips på 55 kg som jeg var på scenen sidste år – med en fedtprocent så lav at jeg ikke kan sidde på hårde genstande fordi mit haleben støder på. MEN lige i øjeblikket nyder jeg bare 200% de ekstra kilo på min krop. Jeg vejer ca 65-66 kg lige nu (og er 168 cm høj) og har en væsentlig muskelmasse.

Jeg har ikke streger, vener og sixpack lige i øjeblikket, men jeg har former, overskud og masser af styrke. Jeg hviler i min krop når jeg har overskud. Nej jeg kan ikke passe en str. xs og nej min mås kan ikke passe en str. 26 i jeans. MEN jeg har stadig talje, mås og en mæt mave.

img_7954

Savner jeg sixpack, streger og lav fedtprocent?

JA! det gør jeg. Jeg elsker at være hakket – jeg elsker at presse mig selv og jeg elsker at man kan forme sin krop præcis som man ønsker det (og knokler sin r… i laser for) MEN jeg savner ikke sulten, begrænsningerne, trætheden, daglig cardio osv.

Jeg nyder at kunne være der 400% for mine unger – for mit job og have tid og overskud til andre ting ud over de daglige gøremål. Jeg elsker at jeg er stræk og har overskud til mine træninger så det giver mig glæde og overskud og ikke dræber min energi.

Jeg spiser fornuftigt hele ugen, og giver mig selv frihed og sukker i weekenderne men jeg kører ikke efter kostplaner og kalorietælling. Jeg får mine proteiner – daglig kulhydrat og masser af den sunde fedt. I weekenderne ryger der sukker indenbords, som oftes i form af slik – og her tillader jeg også mig selv feks. burger, brunch, nutella eller hvad min krop skriger efter.

img_5824

Jeg laver den cardio jeg gider – men sørger for at have pulsøvelser til alle mine træninger – f.eks. i form af metcons (læs om metcon her) og så tager jeg en spinnings time her og der. Når foråret kommer er min plan at komme i løbeform igen – jeg elsker nemlig at løbe, men gider ikke når det er minus grader og vinter.

Nyder tiden lige nu – men glæder mig også til at have en deadline igen hen mod konkurrencerne til efteråret. Hver ting til sin tid…

img_7673

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Træning når man er syg ..