Mette Edlund
Kvalitets protein til spotpris - og et lille lørdags tip!

Ny Titel ..

Det er vist ingen hemmelighed, at mit hjerte brænder for fitness – for sporten – for konkurrencen og ikke mindst for sammenholdet i fitness familien. Jeg har været medlem af DBFF de sidste 5 år og jeg har været til alle danske konkurrencer de sidste 4 år.

img_0752

DBFF har været en del igennem de sidste par år – og til alle jer der ikke kender historien, vil jeg skåne jer for den er virkelig ikke særlig spændende. Der har været rokeringer og masser af snak i krogene – men der har også været ildsjæle og masser af  hårdt arbejde for at få konkurrencer til at ske – og jeg har altid bakket op om foreningen som man i mine øjne bør når man betaler for at være med i et sammenhold.

I søndags var der ekstra ordinær generalforsamling – i Fredericia. Der skulle vælges 4 nye bestyrelses medlemmer. Jeg havde besluttet mig hjemme fra, for at række hånden op og melde mig som kandidat. Jeg vil rigtig gerne gøre en indsat og blive en del af den bestyrelse der kan gøre en forskel for alle de mange medlemmer hvis hjerter også brænder for den her sport.

Der var 7 der meldte sig som kandidater – og der skulle som sagt kun bruges 4!! Afstemningen afgjorde heldigvis at jeg fik en plads i bestyrelsen, så nu kan jeg kalde mig bestyrelses medlem i DBFF. Ny titel, og jeg er glad og stolt.

img_0832

Tak til alle jer der kom og stemte på mig. Skulle du være medlem og have spørgsmål må du endelig skrive til mig: Mette@dbff.dk

 

2 kommentarer

  • Hvor fedt! jeg er sikker på du kan gøre meget godt for os alle sammen 🙂 fedt med en erfaren kvinde i bestyrelse!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke slivsgaard

    Hej Mette. Stort tillykke med den nye titte. Ren nysgerrighed. Hvordan ser det så ud med konkurrencer i dk ? Kan du stille op når du sidder i den bestyrtelse ? Kh Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kvalitets protein til spotpris - og et lille lørdags tip!