Mette Edlund
Sukkerjunkie...

Kvalitets protein til spotpris – og et lille lørdags tip!

Jeg sørger altid for at få min protein inden for en halv time efter endt træning. Styrke træning kræver en masse af min muskulatur og for at opbygge og restituere optimalt er protein en vigtig byggesten.

Egentlig er jeg ikke ret vild med protein pulver – og synes det kan være super svært at gennemskue præcis hvad man skal vælge og hvilket indhold der passer til mine behov. Jeg vil helst have den reneste form for protein kilde – og spiser helst f.eks. kylling eller kød generelt. Men det er ikke altid jeg har adgang til mad lige efter træning og her er protein pulver genialt.

img_8147

Jeg testede en protein pulver for noget tid siden på anbefalinger fra flere jeg kender der træner meget – og må indrømme at den smager godt, er nem at blande og både smag og konsistens vidner om en rigtig god kvalitet. Lige nu er den på tilbud til spotpris – og det giver en oplagt mulighed for at teste det .. og det er SINDSYGT billigt!! – De kommer i geniale portions størrelser, så man nemt lige kan smide en i tasken eller have med på tur – så smart! – og lige nu får du 24 stk for 99 kr!! (normal pris 350 kr.)

img_5924

OPTIMUM NUTRITION GOLD STANDARD WHEY

Pulveret er utrolig nemt at blande. Både i en shaker eller bare et glas og med en ske.

Indeholder 24g protein per servering.
Valleprotein fra Valleproteinisolater & ultrafiltreret valleproteinkoncentrat
Over 4 gram glutamin & glutaminsyre i hver servering.
Mere end 5 g af de naturligt forekommende aminosyrer med forgrenede sidegrupper (BCAA) leucin, isoleucin og valin i hver portion.

Du kan købe den lækre protein til MØG billig pris lige her  (og nej jeg får ingen penge for at sige dette…)

img_7282

Når vi nu er ved anbefalingerne – så er jeg lige nød til at dele en oplevelse med jer. Jeg har prøvet meget forskelligt erstatnings chokolade pålæg for at undgå den meget sukkerholdige Nutella. Jeg synes ofte konsistensen bliver grynet og underlig – og ofte med en bismag af “sur” billig chokolade. MEN nu har jeg så smagt en der er lækker i konsistensen – og smager SÅ lækkert. – BAREBELLS HAZELNUT CREAM :

barebellshk1

Vidunderligt velsmagende hasselnød creme i en krukke med 200 g og helt uden palmeolie. Over 20g protein og under 8g sukker pr 100g. SHIT den er lækker. Perfekt på en riskiks inden en styrketræning – eller topping på banan – knækbrød eller på lidt skyr.

Du kan få hele 3 krukker til virkelig god pris lige HER!   – men pas på, den er ret vanedannende :O)

barebellshk2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sukkerjunkie...