Fitness Mette
Skulder træning

Piercing!?

Min far har altid sagt at hvis vi får piercinger bliver vi arveløse – nok mest for sjov, men med en lille alvor i vores opdragelse af at vi ikke skal få lavet en masse huller alle mulige steder vi kunne fortryde.

Jeg har de sidste 2 år haft rigtig mange overvejelser omkring den øre piercing der hedder Tragus –

 

Det er en yderst lille og i mine øjne en super feminin piercing. Jeg har huller i ørene – men ellers er jeg har jeg ingen piercinger, og ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke har taget mig sammen og fået lavet denne når jeg har ønsket mig den i 2 år. Manden synes ikke den er særlig fed – faktisk tværtimod, måske derfor.

Den skal helst laves om vinteren da saltvand og klorbadning først anbefales når den er helet helt efter ca. 3-4 mdr. – så det skal ligsom være inden for den næste måneds tid.

Er der nogen der ude der har en Tragus piercing – og vil dele erfaringer?

6 kommentarer

 • Cathrine

  Jeg har sådan en piercing og har haft den i MANGE år og jeg er SÅ GLAD for den!
  Jeg kunne overhovedet ikke mærke at jeg fik den i eller høre det da den blive piercet (som nogen siger at de kan høre brusken). Har aldrig døjet med betændelse i den eller noget! Det først stykke tid efter man har fået den lavet kan man ikke have høretelefoner inde i øret! Men når den er helet skubber man bare piercingen frem og sætte høretelefonen ind i øret!
  Jeg vil sige GO FOR IT! Det er en piercing man ikke vil fortryde og den er flot og som du selv skriver; feminin 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg har sådan en piercing og har haft den i MANGE år og jeg er SÅ GLAD for den!
  Jeg kunne overhovedet ikke mærke at jeg fik den i eller høre den blive piercet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg har den og elsker den.. Men den er desværre lidt træls indimellem, da jeg ofte får problemer med at den hævet lidt op, fordi jeg jo sommetider sover på den.. Det er 2,5 år siden jeg fik den lavet, så tror desværre at jeg altid vil have lidt bøvl med den.. Men synes det er en lille, fin og meget feminin piercing- og den eneste jeg har udover alm. huller i ørene 🙂 Go for it 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  At dømme ud fra kommentarerne er det umiddelbart en dårlig ide, men gør hvad du føler for. 🙂

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine jensen

  No go hvis du bruger in-ear headset. Og jeg kunne ikke sove på den side, hvor piercingen var i næsten to mdr efter jeg havde fået lavet den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg har en 🙂 Har aldrig haft problemer med den eller betændelse i den, men til gengæld gør det virkelig ondt at få lavet, men det er jo hurtigt overstået! Eneste minus er at du ikke kan bruge in-ear headset før den er helet færdigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skulder træning