Mette Edlund
Kære 2016 ...

Noget rigtig LORT!! …

Ja som overskriften siger det – har jeg de sidste 2 dage været pisse træt af det!

img_5661

Jeg havde planer om 3-4 konkurrencer hen over foråret – nemlig Loaded cup, sweeden grand prix, EM og måske Danish open.  Især EM og Loaded havde jeg virkelig glædet mig til – og JA jeg siger havde -. for nu er datoerne for forårets konkurrencer kommet op på det internationale forbunds hjemmeside.

EM ligger i weekenden 6-8 maj 2017 – og ja, Oliver skal konfirmeres den 07 maj! Jeg holder af min sport, men jeg elsker min søn , og der er slet ingen tvivl om hvad der er vigtigst for mig. EM er hermed droppet.

Loaded cup er noget jeg har set frem til – netop fordi det er et show jeg har set fra tilskuer rækkerne de sidste 3 år og jeg elsker det show. Der bliver ikke noget Loaded cup 2017 – er netop meldt ud. pis.

Så er der sweden grand prix der ligger start april (i øvrigt samme weekend som FIBO messen, der de sidste 4 år har været et must go for os) – og Danish open der ligger sidst i maj! Dvs. jeg skal vælge den ene eller den anden da jeg synes at næste 2 mdr. mellem 2 konkurrencer er for lang tid. Det er hårdt at være langt nede i fedtprocent og holde en konkurrence form, og i de 2 mdr. er man ikke meget værd. I denne periode er der lige en konfirmation der også skal afholdes – PÅ DIÆT!

Alternativet er en enkelt konkurrence .- feks. Danish open – men jeg synes det er lidt over the top at være på 3 mdr.s hård diæt for en enkelt konkurrence.

Jeg er derfor gået i tænke mode og er ved at undersøge om der er andre konkurrencer der kunne være interessante – eller om jeg skal rykke planerne til efteråret, droppe dem helt, eller hvad pokker jeg skal stille op. Lige nu træner jeg videre efter planen – og gør som jeg ville gøre hvis jeg skulle på scenen i april.

img_5621

øver poseringer – efter mine træninger

Der er også den mulighed at jeg kører en ligevægts diæt fra nu til juli og napper konkurrencerne der ligger i efteråret – bla. DM, Diamont cup, evt. nordiske (og et par stykker andre)

Jeg HADER ændringer jeg ikke selv er herre over. Jeg er kontrol freak og lige nu er jeg bare lidt små mopset over at det ikke kan lade sig gøre – og så igen, det er bare konkurrencer og heldigvis ikke de sidste der nogen sinde bliver afholdt – jeg skal nok komme på den scene.

img_2781

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kære 2016 ...