Mette Edlund
Endnu et par FEDE og MØG billige tights

Kære 2016 …

Kære 2016 – du gav mig glæde, smil og den varmeste kærlighed <3 Du gav mig oplevelser, rejser og minder jeg aldrig ville være foruden. Du lærte mig at balancere, både job, træning, børn, sygdom, hverdagens gøremål, social liv og kærlighed. Du lærte mig om balance, om tilvalg og fra valg – men vigtigst af alt viste du mig hvor vigtigt det er at jeg altid følger min egen mavefornemmelse og mit hjerte <3.
Kære 2016 – du gav mig grund til at græde – på en måde jeg aldrig har grædt før. Du lærte mig på den hårde måde at sygdom når det kommer til ens børn, er hjerteskærende hårdt og umenneskeligt og helt urimeligt at man ikke kan tage dårligdommen selv. Du lærte mig at mærke efter på en helt ny måde og se ind ad og lytte. Jeg voksede i dit selskab – som menneske, som mor, som kæreste, som kollega, og som ven. Du lærte mig at selv når udfordringerne vælter ind og brækkede lemmer, indlæggelser, sygdom, logistikproblemer, opsigelser, manglende søvn, modgang og prøvelser fylder hverdagen – ja så har vi altid hinanden og vores gode humør og positive sind og sammenhold <3
I aften går alle mine tanker til alle jer jeg kender og holder af <3 alle jer jeg har måtte nedprioterer i år, da familie, træning, job, sygdom og det på hjemmebanen har krævet min fulde opmærksomhed og tid. Til alle jer, der tålmodigt har lyttet og støttet, og som jeg ved jeg altid kan regne med – tak. I 2017 håber jeg at vi får set mere til hinanden (det helt klart et nytårs løfte til mig selv!) <3 Må I alle have en vidunderlig aften i aften.
Kære 2017 – kom bare an! Jeg er mere end almindelig klar til at møde dit lyse sind og positive væsen – Jeg er sikker på at vi i fællesskab får skabt et mindeværdigt og fantastisk år <3
I aften er jeg sammen med ham jeg elsker Mickey Oliver – og vores lille hund. En stille aften med god mad, bobler, hygge, spil og reflektion – fordi det er den måde jeg (næst)bedst kunne tænke mig at slukke for 2016 (nu hvor ungerne er hos deres far)
<3 Rigtig god aften – og RIGTIG GODT NYTÅR TIL JER ALLE SAMMEN <3 vi ses i 2017!

2016-samlet

selvfølgelig startede vores dag med en træning – en led bentræning med ham jeg holder af

30-dec

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Det lyder til at 2016 var lidt af et blandet år. Jeg ønsker dig alt det bedste i 2017.

    Venlig hilsen Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Endnu et par FEDE og MØG billige tights