Mette Edlund
EKSTREMT BILLIGE BETTERBODIES tights

Sponsoreret video // Hjerternes tid …

Julen er hjerternes tid – og stressen, og travlheden, og kulden og frustrationernes, og vægtstigningen og en hel masse andre negativ ladet ord – efterhånden! Når man har en stor familie, 3 børn, selv er skilsmissebarn og indser jul efter jul at julen skal holdes over 3 omgange, er der vel ikke noget at sige til at den kan blive tenderende til stressende …

_45a6292-ret-01

MEN i år har jeg besluttet at droppe alt hvad der hedder stress og jag. Jeg vil hele december minde mig selv om at julen er hjerternes tid, og holde fokus på at det er her vi skal huske at nyde det hele. December er trods alt den hyggeligste måned på året – og hvis ikke man skal huske at hygge netop her – hvornår skulle man så?

img_0787

For engangs skyld vil jeg nyde at finde de rigtige gaver til hver enkelt. Jeg vil bruge tiden på at pynte lidt op (hvilket jeg ellers aldrig gider) og så vil jeg bage med ungerne, høre julemusik og i det hele taget tage julen ind og nyde december …

Jeg har siden jeg blev skilt haft det svært med julen, for enten skal jeg undvære ungerne (og så betyder julen altså ikke alverden for mig) – eller også går vi all in med 3 x jul og gaver i hopetal. Jeg glæder mig voldsomt til julen i år – hvor ungerne er hos os, og den skal have hele armen med alt hvad der er julet <3 og jeg skal lige love for at LIDL har mange ting der kan hjælpe julestemningen på vej!! Julen er for alle … Det er LIDL også!

Lad bare julen komme an…

\\\’Indlægget er sponsoreret af LIDL\\\

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

EKSTREMT BILLIGE BETTERBODIES tights