Fitness Mette
Æggehvider der er til at betale sig fra ...

Formstatus

Så gik der lige et par uger mere og det er vist tid til en status.

Formen ændre sig en del nu – og efter en periode på ca. 6 uger hvor jeg synes den har stået nærmest stille, kan jeg nu begynde at se små forbedringer. Der kommer langsomt streger på de små skuldre og jeg kan se jeg falder i fedt%. Mine lår er svundet et par cm i omkreds og jeg kan se på måsen at fedtet giver slip.

Der er kun røget 3 kg – men jeg har 100% også gainet noget muskelmasse og træner pænt tungt p.t – så vægten kan jeg ikke bruge til al verden. Jeg bruger mine øjne, mit hverdags tøj og spejlet til at vurdere fremgang og det er RIGTIG sundt for mit hoved.

 

status-okt16

Selvom vægten ikke er afgørende i øjeblikket er jeg nød til at have mig nogle del-mål, så jeg har noget at stile efter. Så lige nu har coach og jeg en aftale om at der er røget 2-2,5 kg inden 1 dec. Det svare til 0,5 kg om ugen, og burde være realistisk. For mig er det vigtigt at have noget at løbe efter hele tiden. Jeg er konkurrence menneske til benet (hvis du skulle være i tvivl) og det er vigtigt for mig hele tiden at  have noget at stile efter.

Lidt er der sket på 6 uger – her billeder med 6 uger imellem i helt afslappet tilstand. 70,8 kg på det første og 67,8 på det næste. Når jeg ser de her billeder bliver jeg sgu lidt træt af mig selv – og selvom jeg nok ikke kan tillade mig at kalde mig selv tyk på det første billede, ja så synes jeg selv der er alt for meget flødebolle form over det. Når det så er sagt har min krop haft rigtig godt af at spise, slappe af og nyde de ekstra kalorier – så må jeg bare arbejde det hårdere nu :O) og det gør jeg så …

status-sammenligni

Madindtag er det samme  – jeg er dog gået fra Cheat day – til cheat meal, dvs. jeg har begrænset den der sukker og æde dag til et enkelt måltid.  Nu er der fuld fokus på at ramme minus 2 kg inden den 01 december ….

img_1702

1 kommentar

 • Trine

  Hvad er dit bedste tip til træning til “skrid fedt”
  – og til slankere ben?
  Sælger du i øvrigt stadig ud af Div træningstøj?
  – og – tak for en fed fed blog 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Æggehvider der er til at betale sig fra ...