Mette Edlund
Skulder træning

Trænings-hørebøffer behøver ikke koste kassen ..

DISSE ER PÅ TILBUD TIL 250 KR NETOP NU :  LIGE HER!

 

Alle der er vilde med at træne med musik i ørene – hvad end det er styrketræning, cardio, powerwalk, løb eller en cykeltur ved at hørebøffer efter en rum tid kommer til at lugte dårligt – som i virkelig dårligt. Jeg søger altid for at spritte mine af efter hver træning – men efter tid kommer de alligevel til at lugte surt. Jeg har prøvet in-ear men jeg synes de falder ud – og dem bag om nakken sidder ikke ordentlig inde i ørene og når jeg hører musik skal det helst lukke alt andet støj ude.

Jeg gider ikke bruge flere tusinde kroner på hørebøffer når jeg ved de kommer til at lugte dårligt – og derfor skal skiftes inden for overskuelig tid.

Igennem min trænings tid har jeg prøvet en del – både gode og dårlige. De sidste jeg havde var fra SMS – i lækker pink, virkelig god lyd og så sad de fantastisk. De var med ledning, og da de skulle skiftes ville jeg finde et par uden ledning.

Jeg brugte en del tid på at søge efter de helt rigtige – men det er svært, for det kræver et par træninger hvor man har dem på, før end man kan sige om de virker. HELDIGVIS var jeg super heldig – og fandt et fantastisk par til en skarp pris..

img_8243

De er trådløse – sidder super godt og så synes jeg de er rimelig pæne (hvis man kan sige det om hørebøffer!?) Lyden er suveren – den kan man ikke klage over og de lukker fint til og dermed støj ude.

De kan købes til 399 kr. lige HER!  – PÅ TILBUD TIL 250 KR NETOP NU LIGE HER

img_8305

Bare lige et lille tip fra mig, hvis du også er vild med god musik i ørene når du træner …

(Dette er IKKE et sponseret indlæg – det er skrevet på baggrund af begejstring over et godt produkt og er 100% min egen mening og anmeldelse)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skulder træning