Mette Edlund
Grønsags pasta - inspiration til aftensmad på diæt

Formstatus

img_8491

4 uger med struktureret kost og træning er gået. Jeg træner 4-6 gange om ugen (styrke) og dertil kommer 2-3 spinnings timer og lidt interval (10-12 min) når mine ben ikke er for ømme …

Jeg spiser 5-6 måltider om dagen – får kulhydrater dagligt og ligger på rimelig højt kalorie indtag. Jeg har tabt 3 kg på de 4 uger – og det med 1-2 cheats (ja jeg kalder dem stadig cheats selvom det er blevet så moderne at hate på dette ord –  men for mig er det et cheat og jeg elsker det! – og JA det er også slik)

Mit yndlings cheat lige nu er en burger eller en god brunch – eller bland selv slik.

img_1244

Til dagligt får jeg masser af kød og grønsager og når jeg når til lørdag er jeg ved at være klar til lidt andet end det jeg har spist de sidste 6 dage.

Mine trænings pas er af ca. 60-75 min – jeg kører super sæt i alle muskelgrupper for at holde intensiteten høj og dermed sætte skub i forbrændingen. Med al den mad jeg trods alt får, har jeg masser af energi og ikke mindst styrke til træningen. Jeg løfter tungt og min udholdenhed er klart blevet forbedret de sidste 4 uger med den struktureret træning.

Mine pas ser således ud.

 • Ben – balle – baglår
 • Skulder – bagskulder – triceps
 • Ryg – bryst (Torso) – biceps
 • Hvile / cardio
 • Ben – balle – forlår
 • Arme – mave
 • hvile / cardio
 • FORFRA!

Vægten kan jeg egentlig ikke bruge til sååå meget, da jeg jo med den øget styrke træning tager på i muskelmasse – så jeg prøver at bruge spejlet frem for vægten. Jeg er gået en str. ned i jeans allerede og det er vigtigere for mig at blive mindre (strammere) end lettere på vægten. Når jeg kigger i spejlet holder jeg øje med markeringer og streger og da det nu er 4. gang jeg cutter ned til en konkurrence periode ved jeg præcis hvad jeg skal kigge efter. Det er fedt at kende sin krop så godt efterhånden at jeg ved hvor jeg smider først, er rolig og stoler på processen – og jeg kan mærke at jeg nyder det meget mere fordi jeg ved at ting tar tid … jeg skal nok nå det.

img_1226

Motivationen er top høj – og jeg nyder mine træninger – ja selv min cardio er jeg ret pjattet med – og det er en skøn følelse. Kosten har jeg kæmpet lidt med – mest fordi jeg simpelthen glemmer at spise hvis ikke jeg stiller uret efter det. jeg er typen der ikke rigtig er sulten, og hvis der er noget andet der optager mig, ja så glemmer jeg alt om mad. Det kan derfor være en udfordring at skulle spise f.eks. 300-400 gr. grønt til alle måltider, når man er mega mæt efter at have spist det halve.

Alt i alt er der små forbedringer – langsomme men sikre fremskridt og jeg er mentalt ved godt mod. Vi har fundet nogle gode rytmer og rutiner her hjemme der gør at vi kan få det hele flettet ind i en travl hverdag. Det er ikke alle dage jeg er frisk efter kl. 20 … læs: jeg er HELT færdig mange dage når kl bliver otte og jeg falder tit i søvn på samme tid som ungerne…

Kampen fortsætter og jeg holder jer naturligvis opdateret…

 

1 kommentar

 • Thanks , I’ve recently been searching for information approximately this topic
  for ages and yours is the best I have found out so far.
  But, what concerning the conclusion? Are you sure about the supply?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Grønsags pasta - inspiration til aftensmad på diæt