Mette Edlund
Bentræning

Protein pandekager – opskrift

img_1199

Jeg har stort set altid travlt om morgenen – med 3 unger der skal i tøjet, spises af, og ud af døren inden 07.30 er der nok at se til. HELDIGVIS har ungernes nye skole mad ordning, hvilket betyder at de 30 madpakker jeg smurte hver uge inden sommerferien, dem slipper jeg for nu. Det har givet mig en ekstra halv time om morgenen – og dem bruger jeg som regel på at sørge for en god gang morgen mad til mig selv og Mickey.

Hvis jeg træner om morgenen spiser jeg først morgenmad efter træningen. Jeg spiser en banan inden .- men jeg kan ikke træne på fuld mave. Både disse dage – og de dage hvor jeg spiser morgenmad sammen med ungerne og Mickey er jeg for tiden ret vild med protein pandekager. De smager syndigt, mætter helt vildt – og kan laves, stilles på køl og spises kolde. Jeg får som regel en klat skyr til  – og ellers spiser jeg dem som de er.

img_0862

Hvis jeg skal spise dem efter træning putter jeg en lille smule havregryn i, for at få dækket de brugte kuldhydrater  – men eller laver jeg dem således:

1 æg

2 æggehvider

1 scoop protein pulver

1 banan (lille, ellers en halv)

1 spsk. HUSK

(10 gr. havregryn)

lidt salt

lidt sød

det hele blender jeg i 10-20 sek. og steger i kokosolie på panden. – jeg får 4-6 pandekager ud af ovenstående.

img_1216Velbekomme …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bentræning