Fitness Mette
"Nøj hvor er du grim ... "

nye sorte træningssko – hjælp mig lige!

Jeg træner ofte i masser af farver og elsker når trænings tøjet matcher og spiller sammen. Ja kald mig bare tosset, men for mig er det at tage lækkert trænings tøj på, en del af trænings oplevelsen. Vi klæder os jo også på til hverdagens gøremål og på samme måde har jeg det med trænings tøj. Man skal ikke gå ned på udstyr vel?!

nike6

Nu mangler jeg så et par neutrale (læs: sort/grå) trænings all around sko – men er lidt i tvivl om hvad jeg skal vælge. Jeg skal dog tænke liiiiidt hurtigt, da alle dem jeg overvejer lige i dag og i morgen (til og med søndag kl. midnat) er på tilbud lige HER!  Der er altid smæk på farver på tøjet, og så synes jeg det er fedt hvis der er lidt ro på skoene.

Her er de modeller jeg overvejer – og JA jeg er og bliver en Nike pige.

NIKE FREE TRAINER 6 – DAME – se den lige HERnike1

NIKE FREE RUN DISTANCE – DAME – se den lige HER!

nike2

NIKE FREE RUN DISTANCE – DAME – se den lige HER!

nike3

NIKE FREE RN FLYKNIT – DAME – se den HER!

nike4

NIKE FREE TR FLYKNIT – DAME – se den HER!

nike5

 

Jeg skal kunne bruge den til både styrke træning (ikke nødvendigvis bendage, da jeg her har mine styrkeløfter sko) og powerwalks på løbebåndet. Fly modellen er den bedste sko jeg nogen sinde har haft, så den hælder jeg lidt til. Har i erfaringer med nogle af modellerne? Gode – dårlige?

 

 

2 kommentarer

  • Louise

    Jeg har free trainer 6 og jeg synes de er mere velegnede til styrketræning end til cardio.. De er flade i hælen, mere stive i det og desuden er selve skoen højere omkring ankelen, hvilket jeg har svært ved at vænne mig til, når jeg træner på løbebånd. Så jeg vil råde dig til at gå udenom netop den sko -til det formål du beskriver..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

    Hej Mette. Fede sko allesammen. Jeg har Nike Free Run Distance på billede nr. 2, dog i koral og lyserød 😍 Men jeg er simpelthen så glad for dem. Jeg skulle lige vende mig til de var blødere end dem jeg normalt bruger, men det gjorde jeg hurtigt og synes de er en leg at træne i.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Nøj hvor er du grim ... "