Mette Edlund
Når ens hobby koster venskaber ...

Fremtiden – på trænings siden.

Der er den sidste tid gået rigtig mange tanker igennem mit hoved og der er blevet snakket rigtig meget om mulighederne her hjemme – sammen med M.

De sidste 5 uger har jeg genvundet motivationen til træningen, styrken er tilbage for fuld hammer. Jeg nyder mine trænings pas – både cardio delen, og styrketræningen. Jeg har fået oparbejdet nogle gode rutiner og hverdags vaner så de, til tider travle dage, kan hænge sammen.

IMG_7915

I weekenden mødtes jeg med min coach og vi snakkede muligheder – måder at gribe det an osv. Formen er forbedret siden sidste sceneform – forstået på den måde at muskelmasse (især ben og ass) er blevet bedre. Lige nu er der bare ca. 10 kg fedt der dækker for resultaterne. Der er ca. 7 mdr. til forårets konkurrencer skydes i gang, så tiden er på vores side…

Planen er lagt og næste mål er scene form forår 2017!! SHIT jeg har optur over at have lagt planer – og være igang. Med den gode tid, kommer også god tid til at få både kroppen, men især hovedet med. IBFF har endnu ikke offentliggjort forårets kalender for konkurrencer, så præcis hvilke det bliver ved jeg ikke endnu – men EM (såfremt jeg bliver godkendt) er mit største ønske.

Vi starer med at hive nogle kilo af så vi kan se hvor der skal sættes ind. Det betyder cardio på planen – og struktureret mad i gode mængder. Jeg elsker min cardio, så det genere mig ikke – og så længe jeg får lov at løfte de tunge vægte også er jeg glad.

IMG_7746

Jeg har fravalgt et team denne gang – de sidste 2 gange har jeg været på team, men jeg føler ikke behovet for det. Jeg har et super godt samarbejde med min coach og jeg ved at han er den der kender mig og min krop – nærmest bedre end jeg selv gør. Han er ærlig og en super støtte for mig.

2017 sæsonen kan bare komme an – jeg er klar til at give den en over nakken!

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når ens hobby koster venskaber ...