Mette Edlund
Jeg er muligvis blevet sindsyg (fremtidsplaner... )

10 (15) ting du (måske) ikke ved om mig klassikeren …

IMG_1995

Jeg elsker selv at læse “10 ting du ikke ved om mig”-blogindlæg – det er altid sjov læsning, især hvis det er en person man har fulgt længe. Så jeg synes da også at I skal læse en sådan liste om mig, men for at være lidt anderledes har jeg lavet det til en liste med 15 punkter –  so here we go :

 1. Da jeg var ung (JA jeg er gammel nok til at kunne skrive Da jeg var ung!) var jeg 110% sikker på at jeg skulle være jordemoder. Så fik jeg Oliver og red med på internetbølgen og online marketing istedet. Jeg var 23 år da jeg blev salgschef første gang.
 2. Jeg elsker børn (ja det kommer nok ikke som et chok) – men helst mine egne. Jeg har altid haft svært ved at lade som om andres børn er ihhh og åhh så søde – bevares, baby´er vinder hver gang – men hvis nogens børn er af de der modeller der skaber sig, bestemmer det hele, vrider sig i arrigskab, så er min tålmodighed lig nul – og jeg bliver nød til at gå et andet sted hen for ikke at sætte dem på plads. Jeg er selv en rimelig streng mor – men det er fordi det for mig er vigtigt med velopdragne børn. Bum (nu kommer jeg nok i mor-helvede for ovenstående)
 3. Jeg er en frossen pind – og jeg er typen der går i hjemmesko hele vinteren – og typen der tager dem med hvis jeg skal besøge f.eks. mine forældre. Jeg glæder mig hvert efterår til at vælge årets hjemmesko – og nej det er ikke en morfarsutsko, men en ultra blød et eller andet lækkert – og så elsker jeg varme store striktrøjer når det er koldt.
  IMG_8519
 4. Jeg drømmer om at flytte til udlandet en dag – gerne USA, Spanien eller et andet sted med varmere klima.
 5. Jeg hader at rydde op – men gør det konstant. Paradoksalt nok kan jeg ikke slappe af hvis det roder. Jeg kan ikke arbejde – jeg kan ikke slappe af til en film, jeg kan ikke finde ro, hvis der roder omkring mig. (med 3 børn er det en kæmpe udfordring!!)
 6. Min største svaghed – uden sammenligning er bland selv slik. Jeg er TOTAL ligeglad med kage, is, desserter, diverse chokoladebarer osv. – men en bland selv butik går ikke min næse forbi. Jeg kan snildt blande et halvt kg – og spise det meste. Det jeg ikke spiser, hælder jeg opvaskemiddel i, inden jeg går i seng, for ellers står jeg op og spiser det til morgenmad. (true word)
  IMG_8370
 7. Jeg kører bil som en mand (læs: jeg kører stærkt) og er SUPER sej til at parallel parkere.
 8. Jeg er lidt OCD-ish med nogle ting. Mine yndlings tal 7, 17 og 27 og er lidt tvangsdrevet af dem ind imellem – jeg kan godt finde på at sætte mit vækkeur til f.eks. 05.27 i stedet for 05.30. – eller vælge kasse 7 i Føtex, selvom der er længere kø ved den kasse. Jeg HADER symmetri (til Mickeys store irritation, da han elsker det) – der skal være noget der bryder symmetrien, så har jeg det bedst. På den anden side skal tingene helst stå i en vis (min) form for orden.
 9. Jeg har haft 3 seriøse kærester ( +1 år) og var sammen med børnenes far i 10 år – og vi var gift de 6 af dem. De sidste 5 år har jeg delt med M, som jeg håber bliver ved med at være min til vi begge er 100 år. (eller 100 og 102, da han er 2 år ældre end mig .. he he)
  IMG_5025
 10. Jeg er SUPER let at distrahere, og hvis der kommer en “fugl” flyver min opmærksomhed i den retning – og alligevel er jeg SUPER fokuseret når det er krævet og har STOR secvdiciplin og rygrad.
 11. Sidste gang jeg græd for alvor (i flere dage) var april 2015 da min søn blev akut indlagt i syrechok, og fik konstateret diabetes 1. Jeg græd i en uge, de første dage hele tiden – herefter i smug, og til sidst rettede jeg ryggen og overbeviste mig selv om at livet igen ville blive “normalt” (hva fanden er normalt??) – Jeg fik ret (punkt 11,5 : jeg kan bedst lide at få ret!)
  IMG_6164
 12. Når jeg sætter mig et mål, bliver jeg en maskine. Jeg gør hvad der skal til, bliver ved selvom der er modvind, snestorm og Himalaya´er på min vej. Hvis jeg ikke lever op til mine egne forventninger bliver jeg PISSE sur (på ALLE) og det eneste der hjælper er en ny dag. Jeg er en super dårlig taber – jeg spiller ALTID for at vinde.
 13. Min største motivation er mig selv – og jer! Ja jer! Jeg elsker at motivere andre igennem min egen fremgang og motivations billeder / tekster / blog mv. Hvis jeg kunne ville jeg leve af at skrive blog, motivere andre og hjælpe dem med at nå deres mål. Nu har jeg skrevet det – så nu er det et mål (sådan fungere min hjerne)- så en dag vil jeg leve af det jeg elsker aller mest – at hjælpe andre.
  IMG_2529
 14. Jeg mangler ca. 5 timer i døgnet.
 15. Det værste man kan servere for mig er Blodpølse, svin, ansjoser, tatar og selleri. Men ellers er jeg ikke kræsen. Jeg går under mottoet – jeg spiser for at leve – modsat andre der lever for at spise – og det er klart min fordel når jeg er på diæt – mad er benzin der får maskinen til at køre rundt, ikke ret meget andet.
 16. Jeg har svært ved at behærske mig … ups, det var et punkt for meget …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er muligvis blevet sindsyg (fremtidsplaner... )