Mette Edlund
Min yndlings morgenmad p.t.

Genialt skønheds tip til os der træner ..

Alle der træner –  ved hvor UMULIGT det er at se godt ud imens – løbende mascara, alternativt ingen mascara (velkommen til “jeg er lige vågnet”-looket) – og hvem gider egentlig ligne en panda efter en trænings session ?

Jeg har trænet de sidste 5 år – stort set hver dag og har MANGE gange overvejet Eye lash extentions – men har aldrig rigtig turde. I forbindelse med mine konkurrencer har jeg haft vipper (buketter) på –  men kun en kort periode mens konkurrencerne har stået på. Jeg har ret lange øjenvipper fra naturens side, og har nok været bange for om de ville blive ødelagte hvis jeg fik lavet eye lash extensions. Jeg begyndte at undersøge det – for med træning hver eneste dag, var jeg ved at være træt af mascara på – af – på igen, løbende under træningen, sorte rander i løbet af dagen osv osv.

Jeg fandt masser af dygtige klinikker med flotte resultater – I KØBENHAVN!! og jeg synes alligevel det er lidt for omstændigt hvis jeg skal til staden hver gang jeg skal have lavet en opfyldning. MEN så faldt jeg over en virkelig flot instagram side – EDONA Beauty:
edona2 edona3

Virkelig en flot side – med flotte resultater og et professionelt udtryk.

Jeg kontaktede Edona og fik en snak omkring mulighederne. Hun er SÅ super sød, professionel og meget ærlig. Jeg bookede en tid til Extensions og gav hende mere eller mindre frie tøjler – bad hende kigge på mit ansigt og lave det der ville passe bedste …

2 timer senere havde jeg de FLOTTESTE vipper jeg nogen sinde har set lavet …

edona4

Der er gået en uge – og jeg har trænet hver dag og jeg kan kun sige – det fungere SÅ godt med vipper. Når jeg vågner op om morgen ligner jeg en der lige har lagt make up – når jeg har trænet sidder de lige så smukt som havde jeg lige lagt den vildeste mascara. Jeg føler mig SÅ feminin og jeg er SÅ glad for dem.

IMG_7605

Det eneste der skal til er en vask med en special shampoo 1-2 gange om dagen (aften – og evt. også morgen) – men jeg er fri for øjenmake up fjerner og generelt at det bare super nemt at se godt ud. Når jeg har trænet tager jeg lidt mineral pudder i hovedet og så er jeg afsted, så nemt.

Tjek Edona´s facebook side lige HER!

Efter små 3 uger skal man have en opfyldning – men jeg må sige at her efter en uge+ sidder de stadig super flot – og det er ganske få jeg har mistet. Det er helt klart en af de bedste beslutninger længe, jeg er så glad for min fyldige, feminine vipper  .. på alle tider og situationer af dagen.

Bare lige et lille trænings-skønhedstip fra mig :O)

IMG_7591

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min yndlings morgenmad p.t.