Mette Edlund
Romaskinen ... maskinen jeg hader at elske - eller elsker at hade?!

Min yndlings morgenmad p.t.

Lige for øjeblikket træner jeg HVER morgen. Morgen træning har altid fungeret super godt for mig. Jeg træner 3 dages kombineret cardio og styrke, herefter en dag med ren cardio, 3 dage med styrke, en cardio .. and so on.

Mine cardio dage er forskellige og kan være løb, cykling, crosstrainer eller løbebånd, men altid en kombination af Liss og Hiit. I dag er Cardio dag og her lavede jeg 40 min liss ( på løbebånd, med hældning 13 og 7 km/t) + 20 min hiit (interval løb i intervallet 30/30)

IMG_7746

Det bedste ved morgentræning – eller i hvert fald noget af det bedste, er den appetit man opbygger. Når jeg kommer hjem fra træning er min yndlings morgen mad lige i øjeblikket denne:

IMG_7745

 

1 bundt asparges

150 gr. kylling

30 gr. nødder

Jeg vælter det hele ud på en pande og blander det godt rundt. Det smager fantastisk og er SUPER nemt (som i det tager 3 min at lave) – og så matcher det mine makroer perfekt.

Haps det er en god start på dagen :O)

1 kommentar

  • mie

    Hej Mette.

    Jeg hedder Mie og følger din blog. Den er super fin og det virker til at du ved rigtig rigtig meget om træning. Problemet er at jeg har problemer med at finde den rigtige sports-bh. Jeg synes det er ubehageligt at gå ned i butikken og prøve og prøve, så vil helst købe online. Har du nogle gode råd til hvordan man finder den helt rigtige sports bh – jeg har kigget her https://www.hunkemoller.dk/dk_da/bh-er/sport-bh.html

    De skriver om forskellige niveauer, men synes ikke rigtig det er til at blive helt klog på. Har du nogle gode råd og hvilken bruger du?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Romaskinen ... maskinen jeg hader at elske - eller elsker at hade?!