Fitness Mette
25% på tights (og alt andet træningstøj) - og jeg ønsker mig dem alle sammen!!

Jeans til os der træner ..

IMG_7258

Jeg tror alle piger der styrketræner kender problemet med “store” forlår – og jeans. Det er ikke altid lige nemt at finde jeans lårbasserne rentfaktisk kan være i – og som samtidig passer i taljen!

Jeg ender ofte i tights, og hvis jeg ikke har kundemøder eller i weekenden orker jeg simpelthen ikke jeans …MEN jeg har igennem de sidste 3 år fundet enkelte mærker der rent faktisk har modeller der passer til lår der er større end normen.

De første jeg vil nævne – som både vinder på pasform og pris er jeans fra Zarah – de koster ca 300 kr. og på udsalg (juni og jan) 100-150 kr. De har super meget strech – de har dem i alle farver og i mange forskellige vask, styles og med lav eller midt talje. De er SUPER smidige og bløde – og det er helt klart det bedste jeg ved ved jeans ..

IMG_5888 IMG_5927 IMG_6873
IMG_7554

De næste jeg er virkelig glad for er “Perfect jeans” fra Gina tricot. De sidder super godt og fåes i mange farver og vaske. De er billige og igen er jeg vild med deres bløde kvalitet.

IMG_7012 IMG_7726 IMG_7724

Når det er søndag elsker jeg mine boyfriend jeans fra Levis. De sidder fantastisk – løst men ikke FOR store (når man har store lår i forvejen, behøver man ikke et bar baggy bukser der ligner to stolper på benene… )Har dem i det slidte look – men uden at det bliver for voldsomt – jeg er trods alt på vej mod de 40 (pis jeg får helt ondt i maven bare ved at skrive det) så det der med kæmpe store huller alle steder føler jeg mig alligevel for gammel til … – og så har jeg dem plain uden huller.

Prisen er lidt højere end de 2 første – men her betaler man for Levis – og ja mine ældste levis er 10 år + og så er 1000 kr. en okay pris synes jeg.

IMG_8260IMG_0973

Ind imellem har jeg været heldig at finde et par fede billige jeans i H&M der har passet og siddet godt – især deres jeans leggings er fede. De koster 129 kr. og 179 kr og jeg har dem i str. 25-29 og kan finde dem frem alt efter offseason / konkurrence prep.

IMG_6153

 

Jeg bruger str. 28 / 29 (og 32 i længden) i jeans – i min offseason .. men for at sætte tingene lidt i perspektiv, får I lige et billede af mig i jeans fra H&M børne afdeling str. 16 år – der er for store. Det er ugerne op til New comers og Dm sidste år. Jeg vejer omkring 55-56 kg og selvom mine forår var super markeret og faktisk er en af mine styrker (at have store forlår) – ja så havde jeg altså virkelig små stænger …

Det siger lidt om hvor meget fedt% betyder. Jeg kan huske den dag billedet blev taget – jeg var så ked af det jeg så i spejlet. Ingen røv – små tynde ben, nå ja og hænge æblekinder, så er jeg mere til offseason og str. 28 i jeans.

IMG_3872 IMG_3875

Hvor køber I jeans? Jeg har mange gange overvejet at prøve andre mærker – men jeg er bare blevet så skuffet mange gange, da jeg synes mange mærker er lavet til høje tynde piger med flere meter lange ben … altså det modsatte af min kropsbygning ;O) Jeg holder mig til det jeg kender, og det jeg ved virker – elsker et par gode slidte jeans!

3 kommentarer

 • Christina

  Hej Mette.
  Ved ikke helt hvordan jeg skal formulere det her spørgsmål. Måske skal jeg bare spørge direkte. Nu nævner du selv ingen røv og æblekinder der hænger. Hvordan tackler du det. For at være helt ærlig. Kroppen er der jo ikke noget at komme efter, og man kan ikke komme udenom at du er enormt køn. Men når du står der helt slim med meget lav fedt procent, så mister du også kinderne, og ja undskyld. Det får jo så også en til
  at se ældre ud. Grunden til jeg spørger, er fordi jeg selv kender problemet lidt. Er faktisk ret glad for min krop, måske pånær den manglende fylde på bagdelen og ja kinderne. Synes det er så træls man bliver så magre i hovedet og kommer til at se så meget ældre ud. Så mit spørgsmål til mig selv, er så nogle gange. Skal man vælge det ene eller andet. Gå efter kroppen. Eller acceptere at veje lidt mere og så se lidt mere “sund” ud. Jeg vil dog sige, at jeg ikke er i samme kategori som dig med bikinifitness overhovedet. Kan bare godt lide en veltrænet og skarp krop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  PS…jeg kan også bedst lide dig i off season. Men sejt det du kan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Dejligt indlæg. Er det Zara du mener? Det er bare fordi du har puttet et “h” i enden men måske det er en fejl, kan ikke finde noget Zarah nemlig.
  Jeg kender ikke lige Zara modellerne men det skal jeg ha set nærmere på. Jeg køber ofte ret billige jeans, da jeg ofte har fundet nogle af dem med ret meget stræk i – og det er altså bare det mest behagelige. Har også nogle Freddy WR UP. De er vildt behagelige. Men det er jo ikke helt rigtige jeans og så er de hammer dyre og ret dårlig kvalitet

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

25% på tights (og alt andet træningstøj) - og jeg ønsker mig dem alle sammen!!