Fitness Mette
Mette vs. dovenskab 1-0

Mavefornemmelse og tarmflora

Jeg har de sidste 4-5 år døjet meget med maven – og især under mine skiftende diæt-ikke-diæt tider har den (maven) haft rigtig svært ved at finde den rigtige balance. Jeg har det sidste år undgået mælkeprodukter i større mængder, fordi det er en af de ting den virkelig reagere på.

Jeg har prøvet en del preperater efterhånden, men min erfaring siger mig at det er svært at dosere hvor meget eller hvor lidt tarmene har brug for – her snakker jeg alt lige fra HUSK, Chiafrø, forskellige mærker af mælkesyrebakterier, movicol (når forstoppelse har været problemet), diverse helse tabletter, the og ændringer i kosten generelt.

Det sidste stykke tid har jeg taget SB3 fra purepharma – et dagligt tilskud af mælkesyrebakterier, fibre og vitamin C. Jeg kan allerede nu mærke en forskel. Der er langt mere balance end der har været længe. Oppustethed og generelt “gang i maven” er blevet markant bedre…

sb3_product-1080x563

TARMFLORAEN
Tarmen indeholder trillioner af gode bakterier, der hjælper os med at nedbryde den mad, vi spiser, og beskytter mod uønskede bakterier. Med SB3 får du et produkt, som indeholder 13 milliarder levende mælkesyrebakterier, der er fordelt på nogle af verdens mest veldokumenterede bakteriestammer: BB12® og PCC™.

EN GOD MAVEFORNEMMELSE
De gode mælkesyrebakterier har, som alle andre levende organismer, brug for næring for at kunne trives i mave- tarmsystemet. Fibre er næring til de gode mælkesyrebakterier. Et bredt spektrum af tre forskellige typer fiber giver næring til de gode mælkesyrebakterier – hver dag.

ET VELFUNGERENDE IMMUNFORSVAR
Kroppen har brug for et godt immunforsvar for at beskytte cellerne mod dagligt slid. Det er især vigtigt under og efter fysisk træning, hvor kroppen har travlt med at restituere. Derfor indeholder SB3 200 mg vitamin C, som beskytter dine celler mod oxidativt stress og hjælper med at bevare immunforsvarets normale funktion.

Hvis du døjer med mave / tarm er det værd at prøve ihvert fald. Jeg elsker purepharma produkterne der er produceret uden en masse kemi. – og tager dagligt deres fiskeolie, d-viatamin og magnesium inden sengetid. Du kan købe hele udvalget lige HER!

Sb3_mixed_in_water

Jeg drikker den lille stick (pulver) med vand – i min morgen smoothie, i min bcaa eller i lidt fun one saft – det smager af æble og slet ikke grimt. Pakken er nem at have med da de er pakket i breve … super smart!

Bare lige et lille mavefornemmelses tip fra mig :O)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mette vs. dovenskab 1-0