Mette Edlund
Et lille interview med Gymnordic

slank til sommer? – læs lige det her! (det er ikke -spisenpilleogtabdigreklame)

Okay hverdagen overrumpler mig for tiden – børn, madpakker, husholdning, indkøb, arbejde, træning, sportsaktiviteter, madlavning, møder, lidt mere arbejde – puha bliver helt forpustet bare ved tanken om alle de ting jeg egentlig når i løbet af en uge. Jeg føler mig ikke stresset, for jeg elsker alt det jeg laver – men jeg gad da godt vinde nogle timer (eller bare minutter) i løbet af dagen – f.eks. den tid jeg står i køkkenet og foodpreep´er..

heal

SÅ fra på mandag får jeg alle hverdage leveret mad fra Healthyfood  – de kommer simpelthen forbi min dør hver eneste hverdag og levere mad til resten af dagen!! Både frokost og aftensmad. Det er lavet samme dag det bliver leveret og variationen stor – se f.eks. sidste uges madplan:

hela6

Jeg vinder tid til noget af det der er lidt sjovere end at stå i køkkenet og lave mad – OG de sørger for at jeg får sund og varieret mad – HVER dag!

hela9

Det er garanteret PISSE dyrt!! (tænker du nu) -. MEN MEN MEN nej det er det ikke – for lige nu (og de næste 14 dage) kan du købe DENNE deal på sweetdeal – hvor du får det til halv pris!!

Okay – det vil så sige at du kan få 1- 2 eller 3 madkasser leveret lige til døren alle hverdage til halv pris! Du får med andre ord f.eks. 3 måltider om dagen – i 4 uger for 1800 – 2 måltider for 1500 eller 1 måltid (f.eks. din madpakke til job – eller aftensmad) til 980 kr.   – dette er inkl. levering til alle hustande i Århus og Randers!! (og jeg ved de arbejder på landsdækkende levering)

hela10

hela12

Behøver jeg sige at jeg glæder mig til mandag – og ikke mindst de mange uger frem, hvor jeg får leveret den sunde mad. Det bliver så meget nemmere at holde summercut´et og leve sundt. kosten er 80% af vores resultater  når det drejer sig om at slimme ned – cutte eller få en sundere hverdag. Det betyder så uendelig meget at vi får spist det rigtige – og i gode sunde mængder.

På deres hjemmeside LIGE HER kan i se flere eksempler på mad – samt læse lidt om hvad der er i de forskellige kasser ..

hela4

1 kommentar

  • Claus

    Hej Mette. Det lyder som en rigtig god ide.
    Men rent praktisk, får du leveret hjemme hos dig selv og i givet fald hvor tidlig på dagen bringer de prepmeals ud. Mvh. C. Høegh

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Et lille interview med Gymnordic