Fitness Mette
Ryg træning

Jeg ønsker mig… og man skal ikke gå ned på udstyr!

En af de ting der motivere mig, er at udstyret er i orden. Med andre ord, det at føle sig lækker og velklædt mens man træner er vigtigt for mig. Overfladisk? tja måske – men vi bruger også både tid og penge på at se ordentlige ud når vi går på job, eller i byen -og jeg gør altså også når jeg træner.

Jeg synes det er super motiverende med nyt trænings tøj – og det giver mig en glæde at kunne vælge imellem en masse lækkert hver eneste dag.

Lige nu har jeg lidt ønsker på listen – og meget af det er faktisk på mid season sale lige nu …

ønsker

2XU tights // Stella sip up sweat // NIKE trainer sneak // Under armour taske // Stella multi tights // NIKE just do it jakke // Under armour tank // Nike grå tights

Lige nu kunne jeg godt bruge en sommer løbe sko – en let sko, da jeg ofte får ondt i skinnebenene hvis jeg løber med for tunge sko… har kig på disse:

skosam

Indbygget støtte og godt greb Løbesko, der vil give dig mange kilometer af komfort. Via en overdel af Flyknit, hvor pløsen er integreret i skoen, får du den bedste pasform til din fod. Nyt, opdateret sålmønster, der hjælper foden med at lande rigtigt mod underlaget. Flywire er en forstærkning, der giver dig og din fod støtte, når du kører på for fuld hastighed Klassisk silhuet. Flere fordele: – Flyknit giver en integreret pløs, og skoen får et strømpelignende design – Lav profil og afrundet hæl giver en naturlig løbestil – Opdateret sålmønster, der hjælper nedslaget med at blive korrekt – Flywire er en forstærkning, der giver dig og din fod støtte – Ekstra del på pløsen letter af- og påtagning – Asymmetrisk snøring reducerer tryk og friktion – Drop 8 mm

 

adidas – Pureboost X – Lyserød/Flerfarvet
Hurtige og lette skridt Disse løbesko giver en let følelse og har et energiafkastende Boost™-skum i mellemsålen. Overdelen har et lag af tekstil og syntetisk materiale. Der er desuden en ydersål med gumminet. Flere fordele: – Perforeret, syntetisk hælparti – Overdel fremstillet af stof med en syntetisk belægning – Gummiydersål med et godt greb

Ultimativ følelse af naturlig bevægelse Ved at kombinere Nike Fly Knit og Nike Free-teknologien giver Nike Free 3.0 Fly Knit dig det bedste fra to verdener. Overdelen af et letvægts-materiale har en strømpelignende pasform, mens sålens sekskantede mønster giver dig den ultimative følelse af naturlig bevægelse.

 

En helt ny løbesko, som vil give dig en ny mulighed for at løbe langt i letvægtssko. Den klassiske Free-overdel med letvægtsegenskaber er monteret på en sål, som er bygget til at løbe langt, men som stadig føles ganske let.

Foråret er lige på trapperne og vi skal have gang i nogle løbeture – eller noget powerwalk! Hvordan kommer man i gang? det skriver jeg om inden længe …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ryg træning