Mette Edlund
Dagens træning ... ben og skulder

Hvad får jeg EFTER min træning?

Efter en virkelig god træning er jeg HELT færdig og har ofte brug for hurtig stabilisering, for ikke at gå helt kold. Jeg træner tit om morgen, og skal på job lige efter, derfor er det super vigtigt at jeg holder energien. (se hvad jeg får efter træningen lidt længere nede)

UNDER træning.

Jeg sveder altid utrolig meget når jeg træner – hvorfor jeg ALTID  har Bcaa med under træningen – og ALTID denne: (elsker Ice tea, Strawberry, Orange, watermelon sorbet)BCAA-anmeldelseDe kan købes på tilbud lige HER!    – og her kan du læse lidt om hvorfor Bcaa er en rigtig god ide.

IMG_8390

Når jeg er færdig med min træning får jeg:

  • 1 Banan – for at stabilisere mit blodsukker, får jeg ikke denne går der lige præcis en time, så kan jeg spise ALT på min vej!
  • 2 riskiks – for at dække mit kulhydratbehov og undgå at gå helt kold og miste alt energi.
  • 1 sccop protein pulver med vand – for at få dækket mit protein behov efter styrketræningen.

IMG_3121

Normalt drikker jeg altid min yndlings protein fra Gymnordic.dk  (find den her og læs hvorfor jeg drikker protein pulver efter træning)- men da vi har været på fitness messe i Koln hele weekenden har jeg ca. 80 samples jeg skal have testsmagt :O) – og i dag blev det Quest (og hold nu op hvor smager den FANTASTISK!!)

12963616_830107883760781_726835549955807325_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dagens træning ... ben og skulder