Fitness Mette
Summercut .. starter NU! skal du være med?

Morgen smoothie HVER morgen!

Under denne lille sommer cut vi nu har kastet os ud i – vil jeg hver eneste morgen starte min dag med en sund smoothie, bestående af Grønt, frugt og lidt bcaa. På den måde ved jeg at de gode vitaminer og mineraler er med til at kickstarte min dag. De dage jeg laver morgencardio eller træner fra morgenstunden drikker jeg smoothien en halv time inden min cardio  – eller styrketræning – og ellers sammen med min morgenmad.

IMG_1984

Min yndlings smoothie er denne:

  • 250 gr. frossen spinat
  • 80 gr. frosne bær (solbær, hindbær eller granatæble er mine yndlings)
  • 2 scoop Bcaa – fra Bodylab kan købes HER!
  • tsk. chia frø

Det hele blendes med 5-700 ml. vand (alt efter hvor tykt/tynd du kan lide den)

12439196_826782967426606_4638092912062744519_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Summercut .. starter NU! skal du være med?