Fitness Mette
Morgen smoothie HVER morgen!

Dag 1 – opstart

Halløj der var mange der var med på et sommercut – SÅ fedt!

Dag 1 er netop startet og jeg har her til morgen været på vægten. Av av – 69,8 kg ! Som jeg skrev i går behøver man ikke bruge en vægt hvis man er mere til at mærke efter hvordan tøjet passer, eller blot hvad øjet ser – og det er helt ok – det er ikke det der er fokus på. Jeg er konkurrence menneske med en alvorlig trang til tal, så for mig er det at se tallet falde en væsentlig motivation, så jeg vil veje mig 1. gang (og KUN 1!!) om ugen. Jeg er 168 cm høj og mit mål er at veje omkring 62-63 kg, for det er der jeg har det bedst med min krop og der jeg ved tøjet passer bedst.

Dag1!

Jeg vil starte med at introducere jer for en morgen rutine, som jeg altid bruger når jeg er på cut. Når jeg skærer visse ting ud af kosten – f.eks raffineret sukker – og går ned på kulhydrater, kan maven godt finde på at gå lidt i stå. Naturligvis vil vi forsøge at holde den i gang med masser af grønsager og fibre – men dette lille morgen ritual har aldrig slået fejl for mig.

Du tager:

 • 1 glas let afkølet kogt vand (stadig varmt)
 • 1/2 citron

eller

 • 1 glas let afkølet kogt vand (stadig varmt)
 • 1 tsk. natron (rent natron, ikke bagepulver)

Blandes sammen og drikkes (jeg bruger ca. 250-300 ml vand)

3c718d2a91a60b50b40a1d7f988a106f

Det sætter gang i maven – og det er vigtigt at det drikkes INDEN morgenmaden, som det allerførste maven får ned. Jeg kører 1 uge med citron – og næste uge med natron – og så skiftevis.

HVIS du får alt for løs mave af f.eks natron, halvere du så det bliver en halv tsk.

Har I vejet jer her til morgen? eller prøvet de bukser du gerne vil kunne passe om nogle uger?

Tøser – Vi er i gang!

Her er mit opstarts billede fra i dag.

diætstart

 

5 kommentarer

 • Heidi

  Jeg er med 🙂 Jeg vejer 63,4 – Højde 169, vil ned på 59 eller 60 kg. Det motiverende at man er flere og føler mig skal give ekstra gas til træning og kost ændring 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Louise

  Ved du om der er forskel på citron og Lime ? For kan personligt bedre lide smagen af lime end citron 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annbritt

  Hej Mette
  Super fed initiativ 👍🏼 jeg er så meget med 😊 Har vejet mig til morgen. Og taget billede. Vægten siger 57,8, højde 1.63

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg er med! Vægten til morgen sagde 64,8 – jeg er 169 høj. Blev mor for anden gang for knap 6 mdr siden, så det er den sidste graviditetssul der skal væk nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidija

  Jeg har vejet mig og jeg skal ned på 56 kg. Tal d.d. 165 cm – 62,2 kg.
  Fedt med denne initiativ, det motiverer ekstra meget 🙂 (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Morgen smoothie HVER morgen!