Mette Edlund
UDSALG!! Det lækreste ski / løbe / powerwalke uld tøj fra Kari traa - på UDSALG!!

Træning, sol, badning, sundhed og masser af god mad! Det er dælme en god deal!!

IMG_5965

Det er sjælendt jeg anbefaler oplevelser og rejser  -og det er ene og alene fordi jeg vil kunne stå 200% inde for det jeg anbefaler.

MEN i dag får I lige en anbefaling – en varm en af slagsen. Mine gode veninde Mette Lyngholm har undervist der i flere år – Cecilie Lind underviser der – Masha vang kommer der og så snart jeg kan slippe afsted med det, ja så kommer jeg der også!!

fincanaundrup-8050

Tag sol, sommer, træning og kombiner det med sund mad, solbadning, strandture og masser af nye bekendtskaber! – Sweeeet siger jeg bare …. se lige denne Sweetdeal ! Marbella fitness camp udbyder nu rejser til halv pris … sjældent set!!

img_1870_1452105077

Marbella Fitness Camp er for alle, der elsker god træning. Du behøver ikke at være 100% fit, zumbadronning eller Mr. Fitness for at være med; personer i alle aldre og på alle niveauer kan deltage.

Træningen er hård og intens, men tilpasses deltagerne. Træningen består af Crosstraining, MetCon, Boksning, TRX og Yoga. Alle holdene ledes af inspirerende og dygtige instruktører, og flere kendte danskere og sportsudøvere har allerede været af sted, herunder Mascha Vang, Mette Lyngholm, Cecilie Lind, Nabiha, Kira Eggers og Mette Edlund.

I træner og bor på det dansk ejet Finca Naundrup, der ligger i smukke omgivelser i byen Calahonda, på Costa del Sol, ca. 2 km fra stranden. Resortet har udendørs træningsområde, stort poolområde, kombineret tennis/basketball bane, grusbane, beach volley bane, restaurant samt flere fællesområder. Værelserne er enkelt indrettet med plads til 2-4 personer.

fitness

Forplejning er inkluderet i opholdet og måltiderne er sunde. Morgenmaden består primært af sunde grovboller med pålæg, yoghurt, mysli, protein pandekager og æg. Middagsmaden er typisk rugbrød med pålæg, grøntsager og ofte en salat til. Aftensmaden kan være alt fra fyldte auberginer til kylling gryderet osv. Der er altid spændende salater som tilbehør. Der er én hviledag i løbet af ugen, hvor kun morgenmad er inkluderet.

mette-lyngholm-fitness-camp-thumbnail

Det er altså 1 uges ferie – INKL. forplejning  for 3000 kr!!! det er dælme billigt!! læs mere her!

1 kommentar

  • Anne

    Marbellan Fitness Camp kan klart anbefales! Jeg var af sted sidste sommer, og det var virkelig en oplevelse og en sjov måde at holde ferie på. Jeg tog alene af sted, hvilket man sagtens kan, da man bliver en del af ét stort fællesskab dernede 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

UDSALG!! Det lækreste ski / løbe / powerwalke uld tøj fra Kari traa - på UDSALG!!