Mette Edlund
Diæt? lad mig hjælpe dig på vej ...

F*rk nogle skønne farver …

IMG_1612

Det er vist ingen hemmelighed at jeg ELSKER farver!! Jeg bliver glad i låget af farver – meeen der er grænser for hvor farverigt jeg synes alm. hverdags tøj kan være. Derfor er det en befrielse at man kan shoppe maks farverigt når det kommer til sportstøj – og tjek lige disse farvebomber af sammensætninger:

2

NLY top// Ralph Lauren polo //

3

Nike top //  Nike Tights // Nike handsker

4Alt det lækre fra Adidas – Stella kollektionen

5

NLY sports bh // NLY tights

7

Sports BH // Tights

Er det ikke lækkert?? – det hele (og meget mere ) kan købes lige HER!

IMG_0136

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Diæt? lad mig hjælpe dig på vej ...