Fitness Mette
Året der gik - ren reflektion

16 ting, veltrænede kvinder er virkelig trætte af at høre på

Forleden faldt jeg over denne sjove reflektering og facts omkring irriterende sætninger os der træner er PÆNT trætte af at høre på … og er NØD til at dele den med jer:

IMG_4464

1. “Det ville være pænere, hvis du trænede mindre.” Tak for det gode råd, men nej tak. Desuden er der noget, du har misforstået, hvis du tror, det kun handler om udseendet.

2. “Det er altså ikke sundt at træne så meget.” Og det ved du, fordi du er Christian Bitz eller…?

3. “Du giver os andre megadårlig samvittighed.” Her kommer et vildt bud, men måske handler din dårlige samvittighed mindre om mig, end den handler om, hvordan du har det med dig selv.

4. “Er det en sixpack?” (sagt med afsky i stemmen). Yes, det er det – og jeg har arbejdet rigtigt hårdt for at få den, så jeg er faktisk ret stolt af den.

5. “Det er utroligt, du gider bruge så meget tid på det!” Ville du også sige det, hvis min hobby var at strikke? Okay, det ville du måske, men jeg gør det jo, fordi jeg elsker det – og ikke fordi jeg føler, jeg skal.

6. “Tager du steroider?” Nej, tager du coke?

7. “Du skal ikke være større nu!” Undskyld, men jeg missede det memo, hvor der stod, at det var noget, du skulle bestemme.

8. “Ville det ikke være lettere, hvis du bare spiste mindre?” Det faktum, at du tror, det her handler om at tabe sig, viser, hvor lidt du forstår mig.

9. “Jeg gad også godt træne meget – jeg har bare ikke tid.” Vi har alle samme antal timer i døgnet, men det er helt fair, at du prioriterer at bruge dine på noget andet.

10. “Du ligner en mand.” Av. Bare fordi jeg er stærk, betyder det ikke, at jeg er lavet af sten.

11. “Hey, du ved meget om træning. Hvordan træner jeg min mavedelle væk?” Jeg er ked af at måtte overbringe de dårlige nyheder, men du kan ikke træne et enkelt sted på din krop tyndere, og der er ikke noget quick fix, så det kommer til at kræve en indsats – af hele kroppen!

12. “Burde du spise det der?” Bare fordi jeg træner, betyder det ikke, at jeg ikke må spise burger. Tværtimod!

13. “Du er stærk af en pige at være.” Nej, jeg er bare stærk. Punktum.

14. “Jeg gider ikke træne så meget som dig, for jeg vil ikke ligne en mand.” Og her gik jeg og troede, at det bare var, fordi du var for doven.

15. “Er du sikker på, du ikke lider af den der trænings-spiseforstyrrelse-ting?” Ret sikker, men tak, fordi du bekymrer dig om mig.

16. “Du er alt for trænet til mig!” Ja, det har du faktisk ret i, mester. Du er også alt for slap til mig!

IMG_4482

Hold nu op jeg kan nikke genkendende til stort set alle punkter – heldigvis tager jeg alle de spydige bemærkninger med et smil, det er jeg nød til. Når man bevæger sig i en sport hvor alle, især dem der ikke træner, har en mening om hvad der er pænt og ikke pænt, ja så er man nød til at forblive tro mod sin egen holdning og eget ønske – og lukke af for hvad andre mener.

Jeg synes det er top sjovt skrevet . – og org. kilden kan I finde lige HER!

2 kommentarer

  • Heidie

    😂😂😂 forfanden Mette og JA de ting bliver enten sagt til ens ansigt eller bag ens ryg 🙈 Fedt indlæg 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • AM

    Ja, de er VIRKELIG spot on!! Specielt denmed mængden af mad, sidder lige i skabet! I guder hvor bliver man træt :-O Det er “sjovt” som alle andre kan være så kloge på mine vegne! 😉 Suk altså!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Året der gik - ren reflektion