Fitness Mette
EFFEKTIV Hjemme træning med TRX

Formstatus- og mental skitzo…

Så er det vist ved at være på tide med en formstatus her på bloggen. Det der med at være offseason skriger ligsom ikke lige så højt på formbilleder og status som on-season hakket formen gør det …

Min vægt er omkring 67-68 kg – Hvilket i sig selv er pænt grænseoverskridende for en der lige for kort tid siden har vejet næsten 10 kg mindre! Men jeg føler mig ikke tyk – mere bred – virkelig bred. Sidste gang jeg var offseason, kan jeg huske frustrationerne over at jeg ikke kunne passe mine habit jakker hen over rykken – at mine jeans passede i taljen , men ikke på mine lår(basser). – jeg var ked af at være “stor” og følte lidt at jeg var et skur – og kunne ikke forestille mig at jeg skulle kunne cutte så meget ned at jeg ville komme i scene form. MEN det lykkes jo, og skuret blev til en skinny bitch med muller.

Denne gang er det mentale mere med – jeg har ligsom accepteret at offseasonformen – skuret – er positivt, og der jeg er nød til at være for at kunne gaine mere muskelmasse. Jeg har droppet habitjakkerne og de stramme jeans for en stund og er kommet over ens med at jeg ser ud som jeg gør – nyder maden og hopper i leggings og løse sweatshirts istedet. Det drejer sig i virkeligheden bare om at have det godt med sig selv – både on og offseason – og for mit vedkomne sidder det 100% i hovedet. Hvis hovedet er med -og  jeg ellers stoler på processen og nyder de positive ting ved offseason (masser af mad, energi, styrke og overskud) ja så gør det ikke noget at ryggen er bred og lårbasserne store.

I skal ikke snydes for et billede – af formen.

12390975_771004079671162_3041972385786229306_n

IMG_8391

Mentalt kan vi atleter godt være noget af en udfordring – både under diæt, men også under bulk (offseason) og ind imellem har jeg sgu ondt af kæresten. Jeg er gået fra at være en lille tynd, energiforladt frossenpind, med de sygeste humørsvingninger – til en stor ædende bulkende energibombe af kvinde der løfter tungere end de fleste drenge i centeret – nå ja kampsvende grundet en alvorlig høj forbrænding (seriøst jeg sover med et tyndt tæppe om natten – her midt i december!!)

Det må være lidt som at have 2 kærester i løbet af året …:O)(lidt skitzo er jeg vist!!)  han tager det pænt og helt ærligt tror jeg han nyder min offseason lige så meget som jeg gør. Vi kan tage ud og spise – jeg har overskud til at pjatte, træne sammen, snakke sammen (oh yes selv det at snakke er hårdt når det bliver aften på diæt)være kærester og ikke mindst være mor.

IMG_7433

4 januar (regner jeg med coach sætter datoen til) er det diæt start. Denne gang har jeg kun små 12 uger til diæten – sidste gang havde jeg 25 – men helt ærligt, så vil jeg hellere have 12 intense uger frem for 25 lange. Jeg glæder mig helt vildt til at cutte – det er jo der ens hårde arbejde viser sig, stregerne kommer frem, mullerne bliver synlige, kroppen bliver hakket og lille igen. Der er 3 konkurrencer i sigte og jeg GLÆDER mig – og ved at det bliver det hele værd.

Min kost p.t. består af masser af kulhydrater  – masser af KØD – grønsager og det gode fedt. I weekenderne spiser jeg stort set som jeg lyster – især her de næste 14 dage bliver med fornuft – men uden at veje og tælle. .. det er trods alt jul og hvis der skulle ryge et ekstra kg på -ja så tager jeg gerne en uges ekstra hård diæt eller lidt mere cardio.

Status her fra frøken bulk … nu – bentræning.

12310451_770157866422450_6916865824285385666_n

http___signatures.mylivesignature.com_54493_338_36E891FE465656BDDA1458CFED431DEF

1 kommentar

  • Pernille

    Du er rigtig godt ud, Mette – både under bulk og cut. Hvert sit look – men begge rigtig flotte Stort forbillede for mig Bare klø på ..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

EFFEKTIV Hjemme træning med TRX