Fitness Mette
Ingefær

Har alle atleter fået lavet bryster??

Et spørgsmål jeg RIGTIG tit får! “Har alle jer atleter fået lavet bryster”?

IMG_2813

Jeg kan sådan set godt forstå at folk spørger – for når man ser en bikini eller bodyfitness pige på scenen, er det meget sjældent at lige præcis brysterne er væk – hvilket jo er underligt da atleter står i en meget lav fedt% og bryster betår ret meget af fedt ..

MEN –svaret er  NEJ det er ikke alle atleter der har fået lavet bryster. Det er heller ikke et MUST med fyldige, velformet og runde bryster (tro mig når man har været på konkurrence diæt er der ikke meget naturligt bryst tilbage) for at stå på scenen. Der er mange ting man kan gøre for at få barmen til at se lige så flot ud som resten af kroppen – tape, indlæg, puder, lim osv. osv. – og tro mig ALLE bruger alle de små tricks. Selv med silikone bryster er både lim og indlæg ofte nødvendig.’

Fie – der ejer Magnifiqa har lavet alle mine bikinier – og skal også lave alle de fremtidige, er MØG dygtig og laver bikinien så den passer 100% til mig – og min barm. Der er desuden regler for hvor meget den SKAL dække på scenen og det har hun 200% styr på.

IMG_2921

Næste spørgsmål er så altid – “Har du fået lavet bryster” – og svaret er JA! det var dog inden jeg stod på scenen første gang, og ikke i forbindelse med at jeg skulle på scenen. Det var en beslutning jeg tog efter 3 graviditeter, med tilhørende amninger – og noget jeg ville have gjort også selvom jeg ikke dyrkede fitness som jeg gør. Jeg har altid haft en rimelig barm, og den var væk, og det lavede jeg om på. (mine ligger under musklen)

Tredje spørgsmål jeg får er så: “Kan du godt træne bryst med implantater”? Svaret er JA!  jeg træner præcis lige så tungt og samme øvelser som inde jeg fik lavet bryster – også i brystøvelser. De første mdr. efter operationen (som i øvrigt ligger 3 år tilbage) trænede jeg ikke bryst og da jeg langsomt gik i gang igen, var det med lav lav vægt og arbejdede så langsomt vægten op igen. Nu kan jeg bænke 60 kg uden problemer.

IMG_4493

Det er nok rigtigt at der er mange atlter der med tiden får lavet bryster – især hvis de bliver bidt af sporten og skal på scenen igen og igen – for barmen er noget af det eneste vi ikke kan træne større – strammere eller mere velformet – desværre.

IMG_3346

Jeg har aldrig fortrudt min operation, men er glad for at jeg ventede til EFTER mine graviditeter (og amninger) … og så føler jeg mig ekstra feminin når jeg står hakket – men stadig med min barm :O)

2 kommentarer

  • Virkelig godt indlæg Mette! Jeg har selv oplevet mange gange at folk tror, at jeg “da skal have lavet bryster” bare fordi jeg træner en del. Der skal være ligeså meget plads til dem, der vælger at få lavet deres bryster og dem som ikke gør. Super fine ord fra dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hep for 3 gange amning før det blev tid til bryster:-) og ja det ser flot ud hakket og med barm!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ingefær