Fitness Mette
Core / mave træning .. mine yndlings øvelser

Store planer

Fitness branchen er lige som alle brancher et sted hvor rygter spredes hurtigt … og i ugen der er gået er der flere der har prikket til mig og spurgt til fremtiden.

20-Posters-with-Inspirational-Quotes-for-Designers-14

Som nogen af jer har bemærket er jeg ikke længere salgschef i Vejle – et job der var noget anderledes end det jeg var stillet i sigte – lange, mange timer, 10 timers kørsel om ugen, en branche (trykte medier) jeg slet ikke kan forenes med og en branche der bløder og er ben hård.

Det betyder at jeg nu skal finde ud af hvad min fremtid skal indeholde .. og det arbejder jeg på at finde ud af HVER eneste dag. EN ting er ganske sikkert – jeg vil så gerne tilbage til Fitnessbranchen, det er her mit hjerte banker – det er her jeg kan gøre en forskel, her jeg kan udleve min drøm om at hjælpe andre med at nå deres mål og drømme.

Planerne er store – og lige i øjeblikket er der gang i en masse ting, som jeg desværre ikke kan afsløre endnu, men jeg kan sige at planerne indeholder hende her:

IMG_4185 IMG_4187

Line Wittrup. En pige jeg er kommet rigtig meget ind på livet af – en pige jeg respektere – ser op til – holder af – samarbejder super godt med – og ikke mindst stoler 200% på! Et perfekt grundlag for et samarbejde ….

Verden ligger åben – alle muligheder er i spil – og jeg er super klar på at kaste mig ud i hvad end den tilbyder mig.

Er så spændt på fremtiden – og glæder mig til at vise hvad jeg kan! Indtil der er noget at melde ud, håber jeg I vil blive ved med at læse med her inde, på FB og insta … det betyder alverden for mig at I læser med. Tak.

IMG_7340

1 kommentar

  • Åh, hvor er det bare spændende! Jeg glæder mig til at følge med, du er simpelthen så sej og inspirerende at følge Mette!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Core / mave træning .. mine yndlings øvelser